17
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘EKSPLOZIJA’ U SITNE SATE: Zvezda iznenada obelodanila dolazak velikog pojačanja! (FOTO)

Objavljeno: 20.07.16 u 00:10

Bez prethodnih najava ili špekulacija, Crvena zvezda je večeras iznenadila sve potvrdivši potpis centra sa NBA pedigreom.

Srpski centar i bivši igrač Unikahe, Golden Stejta i Panatinaikosa, Ognjen Kuzmić, novi je igrač KK Crvena zvezda. Kuzmić je sa crveno-belima u utorak uveče potpisao trogodišnji ugovor.

Reprezentativac Srbije, za koju je nastupao na EP u Francuskoj, rođen je 1990.godine u Doboju, visok je 214 centimetara, a prve ozbiljnije košarkaške korake napravio je u banjalučkom Borcu još 2007.godine.

Put ga je preko španskih klubova Unikahe i Huventuda, odveo do NBA lige, u kojoj je od 2013. godine nastupao za Golden Stejt Voriorse, paralelno i za razvojni tim te NBA ekipe „Santa Kruz“.

FOTO: Crvena zvezda
FOTO: Crvena zvezda

Kao član reprezentacije Srbije, 2014.godine nije nastupao na SP u Španiji zbog povrede fibule, a za nacionalni tim prve mečeve odigrao je tokom leta 2105.godine tokom priprema i kasnije na EP u Francuskoj.

Prošlu sezonu proveo je u ekipi Panatinaikosa, a u narednoj sezoni nosiće crveno-beli dres aktuelnog šampiona ABA i KLS lige, i predstavnika Srbije u Evroligi i biće veliki adut trenera Radonjića ispod koša.

KK Crvena zvezda nakon angažovanja dvojice bivših igrača Golden Stejta, Dženkinsa i Kuzmića, nastavlja sa aktivnostima u prelaznom roku, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena, putem zvaničnog sajta kluba – stoji na Zvezdinoj internet stranici.

0
0

17 Komentara

  1. „Dobar je, dobar“, al’ za BRANJE SLJIVA, zbog visine, jos da nam „otmete“ Bozu Djumica i ugodjaj ce biti kompletan..

    0
    0
    Odgovori
    • Ko vam je oteo Kuzmica,kad nikad nije bio kod vas?Uostalom,mi vam nikoga nismo oteli,kao sto ste vi godinama otimali nase igrace…i ne samo nase,vec svakom klubu,koji vam je bio konkurencija.Bili ste i ostali najvece zlo na ovim prostorima.

      0
      0
      Odgovori
  2. Nista bolji niti lošiji od Kuzmića, nadam se nekom kvalitetnom centru za startnih pet a Ognjen će vremenom biti bolji nego što je inače.

    0
    0
    Odgovori
  3. Za koga ti navijas uopste kada na zvezdinoj objavi ti kao navijac zvezde, pozivas i prozivas druge navijace. TO JE BOLEST!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter