8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆEVA JE POSLEDNJA: Dva iznenađenja pred put u Poljsku!

Objavljeno: 19.07.16 u 21:38

Strateg Partizana odlučio je da na revanš u Lubin protiv Zaglembja ne povede još jednog standardnog prvotimca iz prošle sezone.

Posle današnjeg definitivnog razlaza sa Ivanom Bandalovskim, još jedan bugarski fudbaler u timu Partizana je ispao iz konkurencije za tim, makar kada se radi o revanš utakmici protiv Zaglembja u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Valeri Božinov, takođe je prethodnih dana bio u centru pažnje javnosti, pošto se pojavila informacija da je nešto zamerao treneru Tomiću u svlačionici crno-belih, zbog čega je očigledno kažnjen time što ga neće biti u avionu za Vroclav kojim igrači Partizana poleću sutra prepodne, piše ‘Mondo’.

PRIJATELJSKI RASTANAK: Bandalovski se lepim rečima oprostio od navijača i ‘voljenog’ kluba (FOTO)

Tako će Ivan Tomić na raspolaganju u Poljskoj imati samo dva napadača po vokaciji, Nikolu Đurđića i Dušana Vlahovića, dok će Božinov iz Beograda pratiti taj susret.

Podsetimo, u avionu neće biti ni najzvučnijeg pojačanja Leonarda da Silve Souze, ali ni Gregora Balažica, što je takođe iznenađenje, s obzirom da je Slovenac pre prve utakmice sa Zaglembjem bio projektovan kao član štoperskog tandema crno-belih.

0
0

8 Komentara

  1. Jedan ozbiljan klub koji zeli da igra evropu ne forsira klinca od 18 godina na stoperskoj liniji. Pogotovo ako ima u rotaciji iskusnog reprezentativca. To je suludo. Svaka Cast Milenkovicu on je buducnost. ALi je kriv za jednu sansu iz koje je mogoa lako biti gol. Kao i Gogua za drugu koji je takodje mlad i neiskusan. O bogosavcu da ne pricamo. Takodje jedan ozbiljan klub ne bi ni dozvolio da dodje do konflikta sa Bandalovskim. Resio bi to ranije i nasao adekvatnu zamenu ako mora da ide. I treci idiotizam je ako je tacno za Velerija. Imati samo tri napadaca od kojih je jedan klinac i oterati jednog je suludo koliko i izostavljanje Balazica. Ko da sami sebe samobiraju da ispadnemo

    0
    0
    Odgovori
    • kad vratimo matore igrace iz evrope ide standardno „sto se neforsiraju nasi klinci iz nase skole“, kad igraju nasi klinci ide standardno „sto neigraju iskusni igraci, nemogu klinci da iznesu teret“ …………. to su tako glupe izjave i to samo kod nas u srbiji ima. ako negurnes klinca u vatru nikad nece dobiti iskustvo, treba da igra milenkovic koji je po meni ekstra klasa stopera i to ce vreme pokazati, za razliku od miladina stevanovica za kojeg mislim da ce biti prosecan stoper …………. miladinu cenim buducnost u nekoj jacoj ligi evrope, dok stevanovicu predvidjam tursku, poljsku i slicne lige, azerbejdzan itd

      0
      0
      Odgovori
  2. Balažic neće da produži ugovor i zato je izbačen iz ekipe isto kao Živković.Još jedna greška uprave jer su ugovor ne nudi 6 meseci pre isteka nego bar godinu dana pre tako igrač nema izbora i mora da produži.

    0
    0
    Odgovori
  3. Koju sezonu po redu od teranja Stanoja i Krstajića i dovodjenja Avrama Granta za derbije crveni sastavljaju upravu, trenere nebitne postajaju, dovode matore igrače a bisere šatro bez oštećenja teraju.

    Način na koji se od 1966 uništava jedno veliko sportsko društvo je bizaran. S obzirom na osnivače logično.

    I pored svega rezultate koji su ostvarili oni koji su nosili crno beli dres je neverovatan. Ovo je poslednja faza gašenja kluba.

    Ostaje ljudima da ne zaborave. Da dobro pamte sve. Ove druge koji su uništili klub, sumnja u laži stalne razara. Džabe im sve. Nemaju ništa, niti su ikada imali išta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter