2
Domaći fudbal

SLUČAJ VAZURA: Prebijeni sami krivi što su dobili batine

Objavljeno: 19.07.16 u 16:05

Nastavljeno je suđenje zbog napada na čelnika Partizana Miloša Vazuru.

Suđenje pred Prvim opštinskim sudom pratila je ekipa Monda, a svedočio je Vazurin telohranitelj Boža Kumburović, radnik obezbeđenja u Partizanu, svedočio je „ne zna“ ko ga je udario, ali da mu je više ljudi kasnije reklo da je udarac dobio od Bjelivuka.

Kumburović se nije pridružio krivičnom gonjenju i nije zatražio odštetu, a naveo je da je lakše povređen, te da je zadobio nagnječenje nosa i otoke na licu.

DVA MESECA KASNIJE: Napadači na Vazuru prvi put o prebijanju ispred stadiona Partizana (VIDEO)

Na podsećanje tužilaštva da je u izjavi pred tužiocem rekao da ne zna da li ga je Bjelivuk udario, Kumburović je to potvrdio i precizirao da mu je to kasnije reklo nekoliko prisutnih.

– Ne znam zašto se sve dogodilo, u Partizanu su bili izbori, i dalje se pitam. Nismo imali konflikt, i danas smo se pozdravili, rekao je Kumburović.

Posle Kumburovića svedočio je Aleksandar Stanković, koji je prvobitno bio osumnjičen uz Bjelivuka i Ristića, ali je tužilaštvo odustalo od gonjenja i on je sada svedok.

NOVI SNIMCI: Ovako je tekao napad na Vazuru (VIDEO)

On je pomenuo da se sa Vazurom zna još iz gimnazijalskih dana. Problem je po njemu nastao kada se u njegovu raspravu sa Vazurom umešao Kumburović.

– Da nije bilo Bože, sve bi se završilo na razgovoru, a ni razgovora ne bi bilo da nam Vazura nije prišao, rekao je Stanković.

Stanković je naveo da Bjelivuk ne bi udario Kumburovića da mu ovaj nije prišao.

– Boža je krenuo da prilazi i tada ga je Veljko udario. Da ga Veljko nije udario, Boža bi njega. Boža je rekao ‘nemoj da mafijate’, psovao i onda je dobio šta je dobio, rekao je Stanković.

Kompletan izveštaj sa suđenja optuženima za napad na Vazuru možete pročitati na Mondu.

0
0

2 Komentara

  1. Kakvi cirkuzanti! Kakva farsa! Kakva banana drzava! Prebili ga, on samo sto im se ne izvini! Na kraju ce oni njega da tuze sto im je skocio pod noge! E Srbijo….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter