7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIJATELJSKI RASTANAK: Bandalovski se lepim rečima oprostio od navijača i ‘voljenog’ kluba (FOTO)

Objavljeno: 19.07.16 u 18:50

Bugarski fudbaler Ivan Bandalovski lepim rečima se oprostio od navijača, ali i kluba u kom je proveo prethodnih godinu dana.

Od dolaska Ivana Tomića na klupu Partizana, njegov imenjak Bandalovski je zauzeo mesto kraj desne aut-linije, dok je njegov konkurent Miroslav Vulićević to mirno podneo i vredno radio.

Na početku nove sezone Vulićević je dočekao svoju šansu, ali se Ivan Bandalovski već posle prve utakmice pobunio, čak i odbio da trenira i zbog toga danas zvanično završio saradnju sa Partizanom.

Ona je prekinuta sporazumno, a u prijateljskoj tonu i sam Bandalovski se obratio navijačima i fudbalskoj javnosti putem svog Instagram profila.

– Danas je za mene jedan od najtežih dana. Proveo sam prelepih godinu i po u u mom voljenom klubu u kojem sam ostavio svaki atom snage na terenu, izgarao za svaki šut, za svaki gol i nove bodove. Sa momcima sam ponosno osvojio titulu prvaka i Kup Srbije, igrao Evropu i te trenutke nikada neću zaboraviti, baš kao što neću zaboraviti svaki aplauz, pljesak i podršku sa tribina i Juga!

– Ponosan sam na svaki sekund proveden na terenu pred Grobarima. Život je nepredvidiv i sprema nas za novo putovanje na koje krećem sa koferima ljubavi prema Partizanu i pun najlepših uspomena. Ne opraštamo se, već samo pozdravljamo, jer u meni imate najvećeg navijača. Napred Partizan, do pobede! – napisao je Ivan Bandalovski.

0
0

7 Komentara

  1. Razumem njeegovo nezadovoljstvo je l decko hoce da igra ne zeli da sedi na klupi,vule je sad u prednosti dok banda nije hteo da ceka sansu,hvala na svemu i srwcno u nastavku karijere

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo ljudino!hvala za sve sto si dao tvom Partizanu!hvala za titulu i kup i ligu Evrope i sto si ginuo za Partizan!tomicu neka sluzi na cast sto nisi vise u Partizanu.Sve najbolje u daljoj karijeri Banda…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ljubav je to– zauvek—, samo dokaz više da se za druge navija a da se PARTIZAN VOLI —srećno Ivane *Bando* u daljoj karijeri i HVALA………

    0
    0
    Odgovori
    • Voli se do zadnjeg dinara!!! Shteta shto patlidzani uvek kriju koliko ih shta koshta, za razliku od Zvezde koja je uvek bila transparenta, i po pitanji dugova!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter