0
Košarka

FOTO: Fiba

OKUPIO SE ‘DRIM TIM’: Treninzi kao da se spremaju za ekskurziju u Brazilu, da ne kažemo izlet (VIDEO)

Objavljeno: 19.07.16 u 13:15

Prvi favort za osvajanje zatne medelje na Olimpijskim igrama u Riju, reprezentacija SAD počela je pripreme u Las Vegasu.

Bez prvih zvezda Lebrona Džejmsa, Stefa Karija, Rasela Vestbruka i Lamarkusa Oldridža, „drim tim“ je počeo pripreme za Olimpijske igre na kojima će biti apsolutni favorit za zlatnu medalju. Četa Majka Kžiževskog ne trenira kao ostale reprezentacije, Amerikanci si na treningu šale, nema uvežbavanja akcija i fizičke pripreme. Sve se svodi na igru jedan na jedan. Zašto bi i bilo drugačije kada su Karmelo Entoni i drugari apsolutno sigurni u osvajanje zlatne medalje.

– Ovo je nova grupa igrača tako da imam priliku da im budem vođa na predstojećim Olimpijskim igrama. Suština za nas je da odemo u Rio, lepo se provedemo i kući donesemo zlato – istakao je Melo.

Majk Kžiževski je odabrao sledećih 12 igrača za Olimpijske igre u Riju: Kevina Duranta, Karmela Entonija, Drejmonda Grina, Kajla Lorija, Demarkusa Kazinsa, Pola Džordža, Džimija Batlera, Deandrea Džordana, Demara Derozana, Kleja Tompsona, Kajria Irvinga i Harisona Barnsa.

Selekcija SAD igraće u grupi „A“ na Olimpisjkism igrama sa selekcijama Francuske, Srbije, Kine, Venecuele i Australije. Evo kako izgledaju treninzi „drim tima“:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter