9
Domaći fudbal

KREĆE REGIONALNA FUDBALSKA LIGA: Ko će biti šampion? (ANKETA)

Objavljeno: 19.07.16 u 18:25

Ono što se godinama „valja iza brega“, polako dobija svoju formu. UEFA je podržala ideju za osnivanje regionalne lige u fudbalu.

Mnogo je pitanja koje treba rešiti, a jedno od najvažnijih su odnosi navijača. Međutim, dobar primer su lige u ostalim sportovima, gde je bilo problema, ali ih je sve manje.

S fudbalom to neće ići tako lako, ali to je na čelnicima saveza da reše.

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: UEFA nudi milione za bratstvo i jedinstvo!

Ono što će biti zanimljivo, ako do toga ikada dođe je, ko će biti šampion.

Od 1945. „crveno – beli“ su šampioni do 1992. bili 19 puta, „crno – beli“ 11, Hajduk ima sedam titula, a Dinamo četiri.Po dva puta su prvaci bili Vojvodina i Sarajevo, „Željo“ jednom.

 

Ko će biti šampion regionalne fudbalske lige?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

0
0

9 Komentara

  1. Ovo je vrh,bice dobAr fudbal,vise sponzora,ali bilo bi top da prvi ide direktno u ligu sampiona,mislim sabi dinamo 2-3 god bio dominantan

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo da pobedi fer-plej a onda klub necu da pisem sa velikim slovima sa zarezima i tackama da se neko ne bi uvredio (e druze partizan si napisao sa velikim slovima a zvezdu i dinamo sa malim slovima) sve je to smesno onaj ko voli i ko misli da ce ovakav fudbal biti puno zanimljiviji i kvalitetniji taj ce doci na stadion da gleda utakmicu a ne da se tuce na stadionu da kida stolice pali baklje itd to je sve bezpotrebno budite jednom u zivotu normalni navijajte kao jedan da se glas svih navijaca cuje kao jedan ovo ce biti fenomenalno kako smo mogli sve slozno da delimo da gradimo drzava nam je bila uredna dok je politicariu nisu upropastili a mi sa njima bice ovo dobar fudbal bolji nego sada vredece doci na stadion za ovo

    0
    0
    Odgovori
  3. @argos-cemu uzbudjenje takvo i bes!!!!????Ja sam napisao ono sto rezultati pokazuju.Od raspada Jugoslavije 1991.Jasno se vidi sva ucesca u Evropi i titule u domacem prvenstvu.Dinamo i Partizan su daleko ispred svih.A onda njih dolaze MARIBOR i Rijeka.Zvezda nesto malo bolja od Hajduka….Neznam sta nije istina.A momak pre sto je napisao da je MARIBOR MOJ veci od Partizana.Ne bi se slozio.Svi znamo,da je Partizan prvi klub sa ovih prostora koji je igrao finale KEŠ.A naravno posle toga je osvojila CZ.Koliko sam upucen u Srpsko prvenstvo.Prosle sezone je Partizan imao fantasticno izdanje u Evropi.Sto ga je kostalo titule zbog povereda i nedovoljan broj zamena odnosno igraca,da zamene…..

    0
    0
    Odgovori
  4. Po prikazanom u poslednjih 15 godina sto se tice Evrope i domaceg prvenstva.Mislim,da su daleko ispred svih Partizan i Dinamo.A tu bi se onda umesali Maribor,Rijeka,Zvezda i Hajduk….

    0
    0
    Odgovori
    • Koji Partizan jadnice pa Maribor je ostvario pobede u ligi sampiona a vi nijednu bednici,vi ste najgori klub od svih,sramota Srbije !!!!

      0
      0
      Odgovori
  5. pa kad se pogleda poslednjih 15 godina.Partizan i Dinamo jedini odstupaju od svih.A onda zvezda i hajduk….ma da mislim da bi i Maribor mogao visoko.A mozda i Rijeka

    0
    0
    Odgovori
    • Bitno je da si ti imena Zvezde i Hajduka napisao sa malim pocetnim slovom,a sva ostala sa velikim. Ubijaju kompleksi nije ti lako,Delije i Torcida bi vas pojeli sve jer ova dva giganta imaju najbolje navijace,najvise trofeja i tradiciju a ne kao neki posleratni klubovi koji na precac postadose tzv institucije…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter