11
Domaći fudbal

‘POSLUŠAO NAVIJAČE’: Miodrag Božović seli kapitena na klupu, evo ko dobija šansu…

Objavljeno: 18.07.16 u 09:40

Crvena zvezda se vredno priprema za meč sa Valetom u utorak od 20.30 na stadionu „Rajko Mitić“ u okviru drugog kola kvalfikacija za Ligu šampiona.

Uvežbava se taktika, jer je želja da se pruži što bolja partija pred punim tribinama našeg najvećeg stadiona. Ako je verovati informacijama koje smo dobili sa poslednjeg treninga, Miodrag Božović je za meč sa Valetom spremio dve izmene u odnosu na tim koji je igrao na Malti.

NOVI ZVEZDAŠKI HIT: ‘Na krov sveta opet staće, svima će se tresti gaće!’ (VIDEO)

Prva je u zadnjoj liniji. Naime, Delje danima apeluju na forumima da iz startnih 11 isapdne kapiten Aleksandar Luković zbog nešto slabije forme, a to kao da je „uslišio“ Grof, te je sinoć uvežbavan tandem Tomas Fibel i Zoran Rendulić.

Tu nije bila jedina promena, bila je jedna u napadu. Naime, prednost u odnosu na Slavoljuba Srnića dobio je Pablo Mouče. Argentinac iz treninga u trening pokazuje sve veći kvalitet, te ne čudi što bi već sutra mogao da zaigra od prvog minuta.

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Zvezdi olakšan posao u revanšu!

Tako bi tim Crvene zvezde protiv Valete mogao da izgleda ovako:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Damir Kahriman – Miloš Cvetković, Tomas Fibel, Zoran Rendulić, Luis Ibanjez – Damjan Le Talek, Mičel Donald, Gelur Konga, Pablo Mouče, Aleksandar Katai – Hugo Vijera.[/stextbox]

0
0

11 Komentara

  1. Uigravati Mičela sa Fibelom, mlad je i predstavlja buducnost zvezde, Srnica na desnog beka, brzi je i jaci od cvetkovica i bolji na lopti, ubacivati poletanovica i plavsica obavezno, dovesti centarfora jer Hugo nije u elementu a nema ni postenu zamenu jer sikimic daje gol samo ako ga spojis sa gol linijom, Srecno zvezdo!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Одличан потез, мада мислим да би Ле Талек- Фибел био још бољи штоперски тандем (играли су заједно у Мордовији, обојица говоре француски)! Још када би Срнића ставио уместо Цветковића било би сјајно!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sad samo postavi Srnica na beka i to je to,dok ne dodje taj Mitrovic.Takodje,obavezno Plavsica i Poletanovica bar na klupu.

    0
    0
    Odgovori
  4. SLAZEM SE ZA RINALDINJA SAMO ON JE ARGENTINAC A JOAO JE BRAZILAC BILO BI DOBRO UZTI I JEDNOG I DRUGOG JER AKO ODE HUGO OSTAJU SIKIMIC I ORLANDIC A TO NE VALJA BRACO

    0
    0
    Odgovori
  5. Za nastavak kvalifikacija trebala bi nam jos dva dobra klasicna napadaca ili bar jedan ako

    ostane Hugo i jos jedan dobar desni bek namesto Cvetkovica i Petkovica.

    0
    0
    Odgovori
  6. Svaka cast,Grofe na izmenama 🙂
    Ja samo hocu da se dovede Milan Mitrovic -stoper 🙂 Zvezda ce rek da bude jaka pozadi..
    Hocu,da Terzic dovede brazilca Rinaldija koji se u poslednje vreme prica po medijima,nama treba takav napadac …Koji ce iz svake polusanse postici pogodak …I sto posto ulazimo u neka evropska takmicenja 🙂
    Hajmo,Terzicu ispuni i to obecanje:)
    Nikola je uz Vas !:)
    Zvezda Zvezda 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter