9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODE EDSON: Raskid koji je mnogo koštao Zvezdu

Objavljeno: 18.07.16 u 20:15

Kako je Hotsport danas najavio, Brazilac Edson Silva napustio je redove šampiona Srbije.

Međutim, raskid tog ugovora koštao je Crvenu zvezdu mnogo novca.

ZVEZDA SE OSLOBAĐA STRANACA: Dvojica raskidaju ugovor, treći bi to mogao da učini uskoro…

Kako piše Mondo dve strane su danas dogovorile sporazumni raskid ugovora, po kojem fudbaleru pripada polugodišnja plata od 120.000 evra i dodatnih 150.000 za „čiste“ papire.

ODLAZAK SA MARAKANE: Mladi talenat tužio klub

Edson je odigrao samo sedam utakmica za crveno-bele tokom prošle sezone, a da do nastavka saradnje neće doći bilo je jasno kada je stručni štab odlučio da ga ne povede na pripreme u Sloveniju.

 

0
0

9 Komentara

  1. Barkos nije bio promasaj, vec je pod pritiskom navijaca vise manje proteran, nisu mu dali mira i vremena da se prilagodi, a kakav je igrac to je dokazao u nastavku karijere. Mnogo puta su navijaci kostali Zvezdu, jer su vrsili raznorazne pritiske zbog pojedinih igraca, bas kao u njegovom slucaju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da je Mondo pruvelicao , cut ce se . Promasaja bude i bit ce . Da ne shvatite pogresno za jedan primer Mancester Junajted i Pol Pogba .

    0
    0
    Odgovori
  3. Mirnes S., Barkos, Salas, Bronovicki, Mezenga, Onjilo, Asamoa, Parker, Edson, Matos, … a spisak je mnogo, mnogo duzi. Dokaz da lose procene kada su stranci u pitanju mogu skupo da nas kostaju. Bolje da su pruzili sansu mladom Stojanovicu nego sto su ovoga doveli i bacili 270.000 evra. Uostalom… skupi ugovori i lose procene su nas i dovele do duga od 60 miliona. Nadam se da smo pogodili sa ostalim strancima, inace, lose nam se pise. Uvek sam pre za domaceg ili stranog PROVERENOG igraca sa iskustvom igranja u Evropi… nego za skupog i isluzenog stranca bez evropskog iskustva koji moze biti macka u dzaku i put u dalje zaduzivanje. Misim da ovom timu vise ne trebaju stranci. (eventualno PROVEREN spic zamena za Huga), Sada se treba fokusirati na bisere iz omladinske skole ( Joveljic, V.Vucicevic, L. Ilic, L. Adzic, Stojanovic, Manojlovic) + mladi seniori Babunski, Avramovski, Lukovic, Poletanovic, Milosevic, Ristic, Micel… Grofe, pruzi sansu Stojanovicu i Adamu Micelu u odbrani! Siguran sam da u rotaciji u Evropi i domacem prvenstvu mogu da pokazu svoj potencijal, a brzi su od Lukovica. Mozda treba pomenutu dvojicu ili Srnica isprobati na desnom beku. Napred Zvezdo! Sutra da grmi Marakana!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter