5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠ VETAR: ‘Rat’ sa Bandalovskim, rasprava sa Božinovim, problem sa Leonardom

Objavljeno: 18.07.16 u 09:20

Pred revanš meč sa Zaglembjem u Lubinu u četvrtak dogodile su se negativne stvari, ali šef stručnog štaba Ivan Tomić pokušava da sačuva mir u svlačionici.

Ivan Bandalovski je „potpalio vatru“ željom da zbog nezadovoljstva napusti klub. Nešto kasnije u javnost je procurela vest da je trener Ivan Tomić žestoko kritikovao Valerija Božinova zbog već više puta izrečenog problema sa kilažom. Na kraju se za Sportski žurnal oglasio sam šef stručnog štaba „parnog valjka“.

Bandalovski siguro neće u Poljsku, za Božinova ćemo da vidimo – rekao je Tomić i dodao:

– Ne želim da se bavim Bandalovskim. Pred nama je jako važna utakmica da bih sad pričao o njemu. Ne trenira sa prvim timom i na upravi je da vidi šta će s njim. Kada je reč o Božinovu, on je komentarisao nešto u svlačionici, ali ni o njemu ne želim da pričam – jasno je poručio Ivan Tomić.

IVICA ILIEV: ‘Licemer’ može slobodno da ide!

Na kraju kao „šlag na tortu“ je stigla informacija da i mega pojačanje Partizana, Leonardo neće u Poljsku. Naime, Brazilac je igrao utakmicu između dva tima crno-belih i pokazao da je za sada daleko od željene i tražene forme.

ELEGANCIJA: Fudbaleri Partizana dobili odela za Evropu (FOTOGALERIJA)

Podsetimo, Partizan revanš meč drugog kola kvalfikacija za Ligu Evrope igra u četvrtak sa početkom u 19.45.

0
0

5 Komentara

  1. Frizura je vec najavio, da Evropa nije prioritet..samo, malo se „zaneo“ i preracunao, nije mogao ni da predpostavi da su i MALTEZI JAKI za raspalu komsinicu i da je sada „mrtva trka“ ko ce pre ispasti iz Evrope..2 kola kladze su mnogo „JACA“ od 10 kola EK ili LS..

    0
    0
    Odgovori
  2. Banda i nije toliko los, al ocigledno da ne odgovara Janjicarima i drugima u upravi, dok Boza kao da je zaboravio da igra i osim starleta i selfija nista vise drugo u zivotu ne zna.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakav raspad od kluba!?!? A navijachice tog molog kluba, umesto da reshavaju stvari u svom klubu, oni se zapravo bave gigantom, tj Zvezdom!!! Kakav im je klub, takvi su im i navijachi!!! Shaka bolesnika koje predvodi otpad sa Severa!!!

    0
    0
    Odgovori
    • U mom kraju su uvek govorili da samo, citiram, “ devojcice navijaju za crvenu zvezdu“, zavrsen citat i naravno slova su kod pominjanja imena, najveceg rugla u nasem fudbalu, namerno mala.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter