0
Ostali sportovi

VATERPOLO: Grci savladali Srbiju posle peteraca za trofej u Boru

Objavljeno: 17.07.16 u 15:22

Grčka vaterpolo reprezentacija savladala je Srbiju nakon boljeg izvođenja peteraca, čime je osvojila turnir koji je održan u Boru.

Srbija je bolje otvorila meč, povela sa 3:0 uz odličnu igru u odbrani, da bi prvi period rešila sa 4:1 u svoju korist.

U drugoj četvrtini totalno drugačija slika – razbranio se Konstantinos Flekas, naš tim je osetno pao, Grci se razigrali, pa su ovaj period igre dobili sa 4:0, i na odmor otišli sa prednošću od 5:4.

Treća četvrtina donela je gol Prlainovića za 5:5, ali su Grci odgovorili sa dva pogotka i otišli na 7:5, da bi Prlainović novim golom smanjio na 7:6.

I u poslednjoj četvrtini Srbija je pokušavala da priđe, ali su Grci održavali dva gola prednosti sve do poslednjeg minuta, kada je Mitrović pogodio za 9:9.

Nakon toga su usledili peterci. U našem timu prvo je promašio Filipović, potom su Prlainović, Mandić, Ćuk i Aleksić pogodili, zatim je Filipović iz drugog pokušaja ipak bio prisebniji, ali Prlainović nije, njegov šut je završio na prečki, pa je Grčka trijumfovala sa 6:5 nakon peteraca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter