0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR BRITANACA: Lep je osećaj, igrači su raspoloženi, ali su šanse podjednake

Objavljeno: 17.07.16 u 10:12

Selektor Dejvis kup reprezentacije Velike Britanije Leon Smit, očekivano, bio je zadovoljan vođstvom svog tima posle dva dana duela protiv Srbije.

Srbija je juče izjednačila pobedom Ducija Lajovića nad Vordom, ali je kasnije britanski dubl Inglot-Marej bio bolji od srpskog Zimonjić-Krajinović za 2:1 za Britance posle dva dana ovog Dejvis kup meča.

– Lep je osećaj voditi sa 2:1. Bio je to težak dan. Lajović je u potpunosti nadigrao Vorda. Vidi se da mu šljaka leži i da je u jako dobroj kondiciji. U dublu smo bili dobri. Drago mi je što vidim moje igrače ovako raspoložene – rekao je Leon Smit.

Iako Velika Britanija ima prednosti, po njemu, šanse za konačan trijumf su podjednake.

– Šanse su 50:50. Janko je nekada bio medju 10 najboljih igrača sveta i znamo da može da odigra na visokom nivou. Nadam se pobedi i prolasku u polufinale – rekao je Smit.

Danas pada odluka, a prvi će na teren stadiona Tašmajdan Tipsarević i Vord. Posle toga, na teren će Lajović i Edmund. Program počinje u 15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter