5
Košarka

FOTO: STARSPORT

RASTUŽIO DELIJE: Teškim i emotivnim rečima Tarens Kinsi se oprostio od Crvene zvezde (FOTO)

Objavljeno: 17.07.16 u 09:50

Ovom porukom i slikom Tarens Kinsi definitivno je pokvario ovo nedeljno jutro navijačima Crvene zvezde.

Zimus je izazvao veliki potres u srpskoj košarkaškoj javnosti kada je odlučio da posle epizode u Partizanu i statusa ljubimca Grobara u to vreme, slomi njihova srca i pređe u redove najvećeg rivala, Crvene zvezde.

KINSI NE ŽELI DA ĆUTI: Ne mogu više! (FOTO)

Zatim je ušao i u srca Delija, dok je u isto vreme navukao gnev bivših navijača i u takvoj situaciji uspeo da se izbori sa pritiskom i osvoji titule sa Crvenom zvezdom u ABA ligi i domaćem prvenstvu, gde je u finalu bio jedan od najboljih igrača crveno-belih baš protiv Partizana.

DŽENKINS U ZVEZDI: Među prvima poruku mu je poslao ljubimac Grobara, evo i kakvu… (FOTO)

Međutim, posle sedam meseci u klubu sa Malog Kalemegdana, izgleda da je došao kraj i toj saradnji. To je Tarens Kinsi otkrio na svom Instagram profilu, dok su navijači u komentarima izrazili veliko žaljenje zbog toga.

– Moram da priznam, bilo je zabavno… Ali, hvala za podršku svim navijačima, simpatizerima, članovima stručnog štaba i Upravi kluba. Ali, najvažnije mojim saigračima. Poštovanje – napisao je Tarens Kinsi uz sliku na Instagramu.

 

Фотографија корисника tk_kinsey (@tk_kinsey) дана

0
0

5 Komentara

  1. Pod 1-Posebno se zahvaljuje Bankomatu, zbog cijeg RADA je i dosao u KK-Me(n)talnu ustanovu iz Zeleznika
    Pod 2-Jos jednom se zahvaljuje KKP i Grobarima, za koje je igrao iz LJUBAVI, kao i sto su mu omogucila da svoj gastarbajterski „pohod“ NAPLATI U DRUGOM, SRAMNOM KK-LIMENIH PROIZVODA ILI „SEK. MASE“ IZRENTIRANE NARIKACE !!!
    .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter