6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI KOJI ĆE NAPUSTITI HUMSKU: Bugarin traži da ode iz Partizana!

Objavljeno: 17.07.16 u 10:26

Kako nije uspeo da se izbori za mesto u timu, želja će mu verovatno biti ispunjena.

Partizan je ovog leta doveo veliki broj igrača, čak devetorica su stigla u Humsku, a nijedan igrač je nije napustio, pa je za očekivati da dođe i do toga.

Međutim, prvi odlazak će biti ‘isiljen’, pošto se na Ivana Bandalovskog računalo, ali i je on svakako zatražio ‘ispisnicu’ iz Partizana.

Kako prenosi ‘Sport’, bugarski desni bek je nezadovoljan statusom koji ima od početka ove sezone, pošto mu je mesto u timu na pripremama i u prvoj utakmici protiv Zaglembja preuzeo Miroslav Vulićević.

Vulićević je evidentno prvo rešenje Ivana Tomića, iako to nije bio slučaj proletos, kada je Bandalovski konstantno igrao, a popularni ‘Vule’ ćutao i radio, čekajući svoju šansu.

Čim ju je dočekao, Bandalovskom se to nije dopalo, te je u više navrata zatražio razgovor sa stručnim štabom, ali se i, prema navodima ovog lista, ponašao vrlo neprofesionalno na poslednjih nekoliko treninga, kada je i odlučio 0na svoju ruku’ da više ne trenira.

0
0

6 Komentara

  1. Nadam se da niste ludi da mu date ispisnicu. Neka mu menadzer nadje klub i neka ide, pa makar i za 10 evra, bolje nego dzabe. Doruckuje petoro ljudi. Dzabe nikako. Naravno, ako vam nije potreban. Ja mislim da je dobar i da treba da ostane. Svidja mi se sto „Partizan“ dovodi igrace iz Bugarske jer ni jedan nije bio da ne valja (Ivanov, Bandalovski, Bozinov…). Treba tako i da nastavite. Kao sto mnogi iz „Partizana“ idu u Lisabon i Firencu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bandalovski je u pravu,bolji je od Vuleta,koji godinu i po nemoze da se sastavi. Sem borbenosti nista nije ostalo,opet cemu nervoza kad ce biti utakmica i utakmica i igrace obojica…na zalost,to je dokaz da svlacionica nije kompaktna sto je veoma lose.

    0
    0
    Odgovori
  3. Odmah treba raskinuti ugovor i dovidjenja. Ako je klub imao strog stav prema Ziletu, zasto bi trpeli Bandalovskog kada je svakako prosecan igrac koji ne pravi razliku. Treba dovesti mladog desnog beka koji ce stasavati uz Vulicevica i biti resenje za duze staze.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter