2
Evropske lige

MALO JE POTREBNO DA POKAŽE ŠTA ZNA: Sjajan debi Andrije Živkovića u dresu Benfike (FOTO)

Objavljeno: 17.07.16 u 09:04

Bivši fudbaler Partizana ušao je u igru u 74. minutu, dok su od početka na terenu bili Ljubomir Fejsa i Luka Jović, koji je predstavio novu interesantnu frizuru.

Od Andrije Živkovića ove sezone u Benfiki očekuju mnogo, tako su ga i dočekali, a tako je i on započeo svoju karijeru u redovima portugalskog šampiona.

Debitovao je u meču Alvagre kupa protiv Derbi Kauntija i za svega 20-ak minuta je pokazao sa čime raspolaže.

Posle kombinacije sa Fonteom, Živković je poslao svoj karakterističan centaršut u kazneni prostor, a tamo ga je dočekao Salvio i postavio konačnih 4:0 za Benfiku.

Ljuba Fejsa i Luka Jović igrali su od početka meča, a dok je Fejsa dosledno obavljao svoj posao na sredini terena, Luka Jović se nije proslavio u napadu, jer je u nekoliko navrata imao odlične šanse, ali ne i sreće da zatrese mrežu engleskog tima.

Nova frizura mu nije donela sreću.

0
0

2 Komentara

  1. Sve TO odlazi u etar, kada je dusu prodao, izgubio identitet i veru, samim tim i dusevni mir-ZAUVEK CE OSTATI-OTPADNIK !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter