0
Evropske lige

U REDOVE RIVALA: Napoli pronašao zamenu za Zunigu

Objavljeno: 16.07.16 u 20:41

Sve je izvesnije da će povremeni italijanski reprezentativac i jedan od najpoznatijih đaka Interove škole fudbala, napustiti redove osamnaestostrukog šampiona Italije.

Davidu Santonu se, kako stvari stoje, završava i drugi mandat u dresu „neroazura“.

Dvadesetpetogodišnji Santon, univerzalac koji uspešno obavlja zadatke i kraj desne i kraj leve aut linije, najavio je veliki potencijal kada je sa samo osamnaest godina debitovao u prvom timu Intera iz Milana. Talenat je prepoznao i u vatru ga gurnuo Žoze Murinjo.

Odlaskom u Njukasl, 2011. godine, kola kreću nizbrdo. Nekostantna forma, pa i povrede, učinile su da Santon pauzira u fudbalskom razvoju. Nakon početne pozajmice svom matičnom klubu, u Inter se konačno vraća 2015. godine, međutim, bez uspeha. Santonu nije pošlo za rukom da se izbori za status standardnog prvotimca.

Kako javlja transfermarketweb, za usluge Santona su zainteresovani Kaljari, Votford, Torino, ali se ipak čini da je najbliži potpisu ugovora sa Napolijem.

Pripremio: Stefan Stupar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter