5
Ostali sportovi

FOTO: Željko Čačija

PO MMA PRAVILIMA: Svetski šampion u kik boksu „poslagao“ trojicu MMA boraca (VIDEO)

Objavljeno: 16.07.16 u 18:06

Kik boks klub „Palmini tigrovi“ nalazi se na pripremama u Grčkoj.

Sa njima je i jedan od naših najvoljih kik boksera, Aleksandar Konovalov, svetski amaterski i profesionalni šampion u kik boksu.

Aca je nekoliko puta ranije izjavljivao da ga zanimaju samo kik boks i boks, ali ne i MMA.

Međutim, došlo je do dogovora, pa je odrađen prijateljski sparing po MMA pravilima, gde Aca nema apsolutno nikakvog iskustva.

Poznavanje borbe u parteru mu u, vom slučaju nije bilo ni potrebno, jer je svu trojicu protivnika dobio prekidima iz stojećeg stava.

Ovo je jedan od tih nokauta. 

0
0

5 Komentara

  1. Ovo je bio sparing tako da ne lupati gluposti u komentarima Coa je ameterski i svecki SAMPION. Inace nas pretstanvik na Olimpiskim igram tako da: KO ZNA, ZNA. COA SAMPION!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa ovo je smejurija ovaj ne moze ni da se nazove mma borcem a Aca je dosta dobar kikbokser tako da ovaj sparing ne moze dati jasnu sliku, dajte mu nekog osrednjeg mma borca pa onda objavljujte a ne rekreativca

    0
    0
    Odgovori
  3. Poznavanje borbe u parteru mu u, vom slučaju nije bilo ni potrebno … jer je radio sparing sa nekim totalno neiskusnim “borcima“ , sto se moze i videti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter