0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIKOLA JOKIĆ O ‘DRIM TIMU’: Čega da se plašimo, pa valjda u Rio idemo da igramo sa najboljima!

Objavljeno: 15.07.16 u 19:12

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić istakao je danas da se ne plaši nijednog protivnika na Olimpijskim igrama u Riju, pa čak ni onih što ih zovu „vanzemaljicma“.

Srbija se nalazi u grupi sa SAD, Francuskom, Kinom, Australijom i aucajderom Venecuelom. Ipak, bez dileme najzanimljiviji meč biće sa „drim timom“ kome su svi već prepisali zlatnu medalju. Meču sa Amerima se raduje momak koji je obeležio debitantsku sezonu u NBA ligi.

– Neka, da vidimo kakvi su i oni, da igramo sa najboljima na svetu. Što da ne? To je i cilj – igramo da bismo igrali sa najboljima, da pobedimo najbolje. Biće sigurno zanimljivo. Nama je cilj da prvo prođemo grupu. Posle će nas i u četvrtfinalu čekati jak protivnik jer u drugoj grupi ima pet izuzetnih reprezentacija – istakao je Nikola Jokić.

Bivši košarkaš Mega Leksa je izneo samo jednu „kritiku“ na stručni štab i izbor mesta priprema.

– Nisam nikad bio na Kopaoniku. Moraću da nađem gde da se spuštam u što ravnije. Ja sam više za tu ravnu, vojvođansku varijantu – rekao je uz osmeh za Novosti centar srpskog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter