1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEĆE SE SVIDETI GROBARIMA: Mega Leks pojačao protivnika Partizana u Evrokupu (FOTO)

Objavljeno: 15.07.16 u 20:08

Protivnik Partizana u Evrokupu ekipa Bilbaoa dobila je veliko pojačanje za sledeću sezonu iz redova Mega Leksa.

Partizan se pojačava za Evrokup, ali isto rade i njegovi rivali. Poslednji u nizu je Bilbao koji je doveo jednog od najboljih košarkaša Mega Leksa prošle sezone Danila Nikolića.

Vest je na svom Tviter profilu objavio prvi čovek Mege Miško Ražnatović. Za stajt ABA lige Danilo Nikolić je istakao da mu je bila čast da igra za rozo-zelene.

BOMBA U HUMSKOJ: Stiže dugo čekana ‘akrobatska mašina’! (VIDEO)

– Zahvalan sam svima u klubu na pruženoj šansi i svemu što su uradili za mene i poželeo bih im sreću u daljoj karijeri. Prošla sezona u Megi je bila nezaboravna i voleo bih da se tako nešto ponovi. Verujem da će klub nastaviti da raste i da će i dalje biti najbolja sredina za mlade igrače. S obzirom da sam u najvećem delu prošle sezone bio najstariji igrač Mega Leksa, siguran sam da sam spreman za nove izazove u Bilbau i jedva čekam da se priključim novom timu – rekao je Danilo Nikolić.

ZVEZDI LAKO, PARTIZANU NEŠTO TEŽE NA STARTU: Poznat kalendar takmičenja u ABA ligi (RASPORED)

Danilo Nikolić je rošle sezone beležio 10,6 poena u ABA JTD ligi, kao i 5,2 skoka. Jedan je od najzaslužnijih igrača što je Mega Leks prošle sezone osvojio Kup Radivoja Koraća.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter