6
Fudbal

KONAČNO IZA REŠETAKA: Albanac koji je upravljao dronom u Beogradu dobio zatvorsku kaznu!

Objavljeno: 15.07.16 u 15:05

Ismail Morina napokon je osuđen, pošto mu je Sud u Tirani dodelio ozbiljnu zatvorsku kaznu.

Međutim, Ismail Morina nije kažnjen zbog prekida utakmice u Beogradu i širenja političke mržnje, kao ni zbog velikih najava da će izazvati prekid, pa čak i određene akcije prilikom utakmice između Albanije i Srbije u Elbasani, već kako navodi RTS, zbog ilegalnog posedovanja oružja.

Javni servis javlja da albanski mediji prenose rešenje Suda iz Tirane po kom će Morina narednih 16 meseci provesti iza rešetaka.

Podsetimo, on je uhapšen samo dan uoči pomenute utakmice u Elbasanu između Albanije i Srbije (0:2), a sada je i pravosnažno osuđen.

Bio je glavni krivac za prekid meča u Beogradu kada je iznad stadiona Partizana rukovodio dronom na koji j ebila zakačena zastave tzv. ‘Velike Albanije’. UEFA je kasnije donela presudu da taj meč pripadne Albaniji službenim rezultatom 3:0.

0
0

6 Komentara

  1. Šta bi mu Alek, možeš mu se samo sageti i čestitati kako je izlevatio tvoj narod. Za jednu jedinu noć ljudi su vas pojeli 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter