8
Domaći fudbal

IVICA ILIEV ZA HOTSPORT: Poljaci su videli sa čime raspolažemo, puni optimizma idemo na revanš!

Objavljeno: 15.07.16 u 17:31

Dan posle premijere na evro-sceni i na dan žreba za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope svoje viđenje za naš portal izneo je sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Partizan je krenuo ofanzivno, energično i snažno u novu sezonu, ali nažalost nije bilo golova koji bi to u potpunosti potvrdili. Međutim, i pored toga sportski direktor Partizana prezadovoljan je kako je tim izgledao na otvaranju sezone, kao i ofanzivnim arsenalom koji je sinoć demonstriran u nekoliko navrata.

Jednostavno, nije bilo sreće da se to pretoči u nekoliko pogodaka u mrežu Poljaka.

Videli ste i sami. Partizan ove sezone može baš mnogo. Ne bih rekao da smo u problemu sa realizacijom, jer je to jedna utakmica, jednostavno je to bio takav dan. To je taj Partizan o kom smo pričali i kakav smo najavljivali – počeo je Iliev priču za HotSport.

DUGE LOPTE I IGRA PO BOKOVIMA: Evo kako su u prvom meču igrali mogući rivali Partizana (VIDEO)

Pojačanja koje je lično doveo ovog leta opravdala su njegova očekivanja.

– Prezadovoljan sam predstavom celog tima, svi su odigrali dobro, neko više neko manje. Ne mogu da kažem nijedno ime ko me je razočarao, jer je svako dao maksimum. Kod Đurđića je falio samo gol, a u celom meču bio je u službi ekipe. Dao je skok i dubinu ekipi, to smo očekivali, i to i dobili – rekao je Iliev.

– Marko Janković za mene sigurno nije iznenađenje. Nagovestio je da će biti veliko pojačanje i potvrdio moje reči još sa promocije. Kao što smo pričali za Necu, to važi i za Marka. Posle ovakvog starta, videlo se da ima karakter pobednika i to će pokazati u budućnosti. To je ono što hrabri – pohvalio je sportski direktor crno-belih.

Nastavio je:

– Kao i Milenković koji je pokazao da ima kvalitet i da od njega u budućnosti možemo očekivati mnogo. Videli ste da Mire Radović imao par sjajnih poteza, u nekoliko navrata spektakularnim fintama podizao je publiku na noge, ali se kod njega možda videlo da mu fali svežine zbog napornih priprema koje su iza tima – podvukao je priču o pojačanjima Ivica Iliev.

DAN POSLE PREMIJERE: Grobari imaju novog ljubimca u najavi, a on mirno stoji ‘na zemlji’

Optimizma, dakle, ne manjka. Kakav revanš onda možemo očekivati?

– Oni su ovde došli da se brane, Tako će verovatno biti i tamo. Jer oni znaju da mi uvek možemo da im damo gol, čak i kada se zatvore. Doza straha će zbog toga postojati kod njih. Pre će biti da smo mi pokazali šta možemo, da smo mnogo jači, a sada ostaje samo da to potvrdimo u Lubinu – zaključio je Ivica Iliev.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Pokušali smo da se dotaknemo i priče o potencijalnom rivalu u trećem kolu, ali je sportski direktor crno-belih izbegao priču o tome, uz konstataciju da je sada najvažnije da se prođe Zaglembje.

– Prvo Poljaci. Ubeđen sam da su oni protivnici koji su za četvrto kolo, a sa druge strane, mislim da su Norvežani i Danci nešto lakši rivali. Njihov skandinavski stil igre nam ne bi predstavljao problem. Imamo pozitivna iskustva sa tim timovima. Mislim da imamo kvalitet za njih, ali polako… – istakao je Iliev.

[/stextbox]

 

0
0

8 Komentara

  1. U fudbalu ne postoji nista realno jer da je fudbal realan sport onda bi se unapred znali ishodi tamicenja ili utakmica. Da li je realno da: Lester bude sampion, Vels bude polufinalista, Island izbaci Engleze, Portugal skoro pobede osvoji prvenstvo…? Fudbal nije realan i zato je neizvestan i zabavan. Sportski je nadati se iako si slabiji i boriti se za uspeh pa to ponekad prodje a nekad ne (Samrok u Beogradu, Partizan u Briselu i Njukastlu). Zato manite se vasih prognoza i realnosti nego pustite nas da na miru pratimo utakmice a bice sta bude!

    0
    0
    Odgovori
  2. Krenu li napred primice ga, budu li se branili primice ga! Dakle, primice ga svakako. Ti nerealni neces da shvatis da su trebali da fasuju petardu. Nisu je fasovali sticajem okolnosti ato su da je to bio nas prvi mec zvanicni,dakle 11 plus tri svih 90 minura, vaznost meca, nervoza zbog toga a i mnogi igraci su prvi put igrali pred navijacima PFC. Ipak, igrom smo ih unistili, fudbal je nepravedna igra poneka, pre bih rekao cudna igra. No, oni imaju rec pred svojom publikom Ovog i ovakvog Partizana oni mogu dobitisamo kakvom golemom nepravdom sudija ili sudijskom,glodjovicevskom kradjom. Nikako drugacine. I nesto jos za nerealnog, ako gledas vasu bedu od igre na Malti ,trebao bi ozbiljno da se zamislis. Mnogo je veca verovatnoca da ce te zalutati opako u kakvoj ludoj sumi,zapravo, vrlo je izgledno da vam je odzvonilo i ove godine.

    0
    0
    Odgovori
    • Samo da te podsetim sta ste prosle godine,negde do sredine septembra pisali i pricali za vas mali klub,sine,a slicno je kao sto ste sada poceli.Poleteli ste bez razloga,tvrdili kako imate najbolji tim u zadnjih 10 godina,kako je samo pitanje sa koliko bodova razlike cete biti prvaci…sledi brutalno prizemljenje,prvo vas je slabasni Bate Borisov izbacio,pa vas je Zvezda demolirala u derbiju,kasnije vam pobegla na 32 boda razlike.Kasnije vam je postao kriv Glodjovic,sto nema veze sa istinom,pogresio je za nepriznati gol njegov pomocnik,mada se ofsajd merio milimetrima i video se tek posle ko zna koliko ponavljanja na tv a golim okom nije mogao nikako u toj sekundi.Bitno je da ste vi nasli alibi,iako je razlika bila 32 boda.Bice tako i naredne sezone,doduse mozda ne toliko ali svakako dvocifrena.Zato,ne pametujte,ti i ovaj tupan Nemanja,previse jer svako ima pravo da ostavi svoj komentar o bilo kojoj temi i klubu,dal navija ili ne za taj klub a videcemo ko ce biti u pravu,vreme ce pokazati.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ti sto se potpisujes sa „Realno„ kako vise mozes da komentarises . Znaci iz dana u dan imas neki trip da si bitan i da ce tvoje kritike nekome zapasti za oko. Trebas biti toliko bolestan da navijas za Zvezdu i da citas novosti vezane za Partizan i jos komentarises svaku u negativnom kontekstu. Ispadas glup jer niko ne dolazi ovde da procita tvoj komentar nego da se informise o vestima svoga kluba. Prestani da prozivas i da se gusis u toj mrznji koju ispoljavas prema Partizanu. Aj ziv bio…

    0
    0
    Odgovori
    • Sa tim nikom se potpisuju i grobari u svojim komentarima,tako da ne mora da znaci da je to ista osoba. A ako ti citas samo vesti o svom klubu,kako sam kazes,kako si tada primetio da ga lik sa tim nikom ima na svakoj vesti.To znaci,da lazes,i jos da si glup sa svojim komentarom.Takodje ne razumem,zasto navijac jednog kluba ne bi citao vesti ili komentarisao nesto u vezi drugog kluba.

      0
      0
      Odgovori
  4. Jesu videli i ne vidim razlog za toliki optimizam.Niste nista posebno,uostalom,niste uspeli da im date ni jedan gol na svom terenu a sta tek ocekujete na strani.Realno je da su Poljaci u prednosti pa makar to bilo 51%,prema 49%.Opet ste previse poleteli bez ikakvog razloga i bice jako bolno prizemljenje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter