0
Evrokupovi

DUGE LOPTE I IGRA PO BOKOVIMA: Evo kako su u prvom meču igrali mogući rivali Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 15.07.16 u 15:51

Isto kao u dvomeču između Partizana i Zaglembja, tako će neizvesno biti i u duelu između danskog Sonderjiskea i norveškog Stromsgodseta.

Kako Partizanu tek predstoji velika borba za plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, tako još uvek nećemo predstavljati potencijalnog protivnika u tom delu takmičenja, ali nije zgoreg da pogledamo kako je izgledao prvi susret danskog i norveškog predstavnika.

Sonderjiske je u na svom stadionu bio blagi favorit i to je opravdao već posle 11 minuta igre. Centaršut sa desne strane uhvatio je na spavanju odbranu gostiju i to je iskoristio Klove da postigne gol glavom.

Na sličan način, samo pet minuta kasnije, Stromsgodset je izjednačio, a egzekutor efektnog pogotka bio je Pedersen.

DAN POSLE PREMIJERE: Grobari imaju novog ljubimca u najavi, a on mirno stoji ‘na zemlji’

Konačan rezultat i prednost danskom timu doneo je Uhre osam minuta pre kraja kada je posle jedne duge lopte pobegao odbrani Norvežana i rutinski savladao čuvara mreže za krajnjih 2:1.

Tek će revanš doneti pitanje pobednika ovog dvomeča, a blaga prednost Stromsgodseta mogla bi da bude činjenica da će se on igrati na stadionu Marijenlist čiji je teren sa veštačkom travom.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Sonredjiske (DAN) – Stromsgodset (NOR) 2:1 (1:1)
(Klove 9, Uhre 82 – Pedersen 16)

Sonderjiske: Skender, Pedersen, Kanstrup, Hende, Mak, Drahman, Romer (od 63. Uhre), Klove (od 57. Olesen), Guira, Kron, Behman (od 76. Riter).

Stromsgodset: Petersen, Madsen, Hamud, Valsvik, Vilsvik, Abu, Fransisko Žunior, Ađej Boateng, Pedersen, Kastrati (od 76. Par).

[/stextbox]

 

(Izvor: youtube / Football Score)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter