7
AdmiralBet ABA Liga

LOŠE VESTI: Evroliga se povukla sa bojišta, šta će biti sa Zvezdom, Partizanom i ABA ligom?

Objavljeno: 14.07.16 u 12:25

Evroliga i kompanija koja je vodi ECA odlučile su da se povuku iz bitke protiv FIBA Evrope, šta li to sada znači…

Evroliga je 2. juna uz saglasnost svojih kooperanata Fenerbahčea, Makabija, Olimpijakosa, Olimpije, Cedevite, Real Madrida, Gran Kanarije, Lijetuvos Ritasa, Zelen Gore, Unikahe članova ACB lige, ABA JTD lige i VTB lige pokrenula postupak protiv FIBA Evrope pred Regionalnim sudom u Minhenu. ECA i Đordi Bartomeu su u prvi mah dobili bitku protiv krrovne organizacije, ali je posle saslušanja FIBA porota preinačila odluku i dozvolila FIBA da kazni i susepnduje sve saveze. Očekivao se odgovor Evrolige, ali će on izostati.

BOMBA U HUMSKOJ: Stiže dugo čekana ‘akrobatska mašina’! (VIDEO)

Kako Sportando prenosi, ECA i Evroliga su se povukli sa bojišta, te suđenja neće biti. Evroliga će morati da plati susdske troškove, kako svoje, tako i FIBA Evrope.

OZBILJNA KONKURENCIJA: Zvezda dobila rivala u trci za dugo najavljivanim pojačanjem

Sada se postavlja pitanje koji je sledeći korak. Šta će sada uraditi FIBA? U nebranom grožđu su sada Crvena zvezda, Partizan i cela ABA JTD liga koja je bila na strani Evrolige…

0
0

7 Komentara

  1. ma nije moguće,Zar čovic veliki mag nije to sredio.Bog sve vidi i vrati napravu stranu.Ajmo Pristalice Uppr operite po fibi,jer to nije interes zvezde.
    .

    0
    0
    Odgovori
  2. Za KKP je sve JASNO, KK VELIKE TRADICIJE, CASTI I KK USPEHA, KOJI ZA RAZLIKU OD KKCZ I KKFMP-ea NISTA PROTIVZAKONITO NIJE URADIO, uredno placa porez prema drzavi i zaostale obaveze prema bivsim igracima, kao i malobrojnim poveriocima, DOK crveni ugaseni klubic bez bitne KK proslosti, kao i buducnosti-NISTA od toga nije uradio, vec je kriminalnim rabotama uz pomoc i aminovanje odredjenih „ljudi“ TAJ KRIM. AKT SPROVEO U DELO !!! ALI, SRECOM, DEJAN BODIROGA STAJE NA PUT TOM KRIMINALNOM UDRUZENJU POD „MASKOM“ SPORTSKIH STRUCNJAKA I SPREMA IM ZASLUZENU KAZNU, PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIZNA I UVEK DODJE RACUN ZA NAPLATU !!! KKCZFMP-ZA PRIMER SVIMA KAZNITI I OSTAVITI U ZAMRZIVACU DO SUDNJEG DANA !!!………………………………………………………………………………………

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter