2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

IGRAČI SAGLASNI: Partizan je bio bolji

Objavljeno: 14.07.16 u 23:06

Ekipa Partizana nije uspela da savlada ekipu Zaglembja u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Imali su crno – beli i igrača više u drugom poluvremenu, ali su gosti sačuvali mrežu netakmutom.

– Odgovara nam rezultat. Partizan je imao mnogo šansi, maskimalno smo se trudili da sačuvamo svoju mrežu. Uspeli smo i mi njih da ugrozimo, ali je ostalo 0:0. Nije ovo naš način igre, nikada nismo mogli da igramo ovako. Partizan je nametnuo svoj stil igre, ali neće biti tako u revanšu. Pritusnućemo ih pred našim navijačima, kao što su oni nas u prvom poluvremenu i pokušati da prođemo dalje, rekao je igral Zaglembja Aleksandar Todorovski.

LIGA EVROPE: Partizan propustio priliku da nokautira Zaglembje (FOTO; VIDEO)

Partizan je svim silama pokušao da dođe makar do gola prednosti, ali nije išlo.

– Znali smo da nas čeka težak meč. Jasno je da su došli da se brane. Imali smo deset odličnih šansi, šteta je što nismo dali gol. Bilo je mnogo dobrih stvari. Sada se spremamo za revanš, trebaće nam bolja realizacija, rekao je Marko Janković, igrač Partizana.

– Uvek počinjem od sebe, jer je to osnova za napredak. Mislim da sam mogao mnogo bolje. U svlačionici se osećala dobra atmosfera, šef nas je pohvalio. Imamo razloga za zadovoljstvo i sa otpimizmom čekamo revanš. Koliko je bilo važno da damo gol, toliko je bilo bitno i da ga ne primimo. Verujem da ćemo u Poljskoj obezbediti prolaz. Povukli su se posle crvenog kartona, očekujem da će u revanšu igrati otvorenije, jer nema drugog načina da prođu dalje, rekao je Nemanja Mihajlović.

0
0

2 Komentara

  1. Bili smo bolji,u cemu?U bacanju kamena s ramena.Alo bre ljudi mi amaterima ne mozemo da uvaljamo jedan gol.Ovi ce bre sledecu utakmicu da nas izbace,Veceras su nas dobro preskenirali dosli su da ne prime gol i uspeli su,a uz to su jos mogli i da daju gol.
    Igra nam je zivi ocaj,busni smo pozadi ko sito,napadaci su nam cista nula,organizaciju igre nemamo,kruzimo oko 16 bespomocno.Nama ce sva ekipa koja bude igrala bunker u JSL da otkine bodove.Nasa evopska tragedija je sledecu sedmicu zavrsena.Tako nam i treba kad imamo trenera amatera koji je umesto da dovede spremne igrace doveo deke na rehabilitaciju.

    0
    0
    Odgovori
    • O cemu ti pricas? Je l’ si siguran da si gledao sinoc utakmicu? Slazem se malo je Goguo bio zbunjen, ali je zato par puta presekao opasne kontre. I da ostaje velika zao sto nismo postigli makar jedan gol..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter