0
Košarka

SAŠA ČAĐO: Što više pobeda!

Objavljeno: 13.07.16 u 16:47

Košarkašica Srbije Saša Čađo rekla je danas da je cilj njene ekipe da na predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru upiše što više pobeda.

– Naša ambicija na Olimpijskim igrama je da ostvarimo što više pobeda. Idemo korak po korak, svaka utakmica je bitna i za svaku ćemo imati posebnu pripremu. Trudićemo se da pružimo kvalitetnu igru, da napredujemo kako turnir odmiče i verujem da ćemo napraviti dobar rezultat, rekla je Čađo za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Srpske košarkašice trenutno se nalaze na Zlatiboru na pripremama.

– Već par dana vredno radimo na Zlatiboru, gde nam se priključilo još nekoliko devojaka. U Beogradu smo sedam dana radili jako na individualnim stvarima koje su nam nedostajale. Ovde više pažnje posvećujemo taktici i timskoj igri. Lično, volim Zlatibor, volim prirodu i ovde se uvek odlično osećam, rekla je Čađo.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije će prvi put nastupiti pod imenom Srbija na Olimpijskim igrama u Riju.

Srbija je će na Igrama u Riju biti u Grupi B, sa svetskim i olimpijskim prvakom SAD, zatim Kanadom, Senegalom, Kinom i Španijom.

Izabranice Marine Maljković takmičenje u Riju počinju 7. avgusta protiv Španije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter