11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘PARNI VALJAK’ UBACUJE ‘U PETU’: Tomić ne očekuje magiju na startu, Partizan bez najvećeg pojačanja!

Objavljeno: 13.07.16 u 12:55

Partizan sutra od 20:15h otvara novu sezonu, a trener Ivan Tomić je dan uoči utakmice protiv Zaglebia otkrio na koga neće moći da računa u prvom meču.

U restoranu Kluba sporista održana je konferencija za medije FK Partizan povodom početka sezone i starta u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv poljskog Zaglebia iz Lubina.

Trener Ivan Tomić će po prvi put početi sezonu na klupi crno-belih i sa optimizmom pristupa sutrašnjem meču protiv poljskog predstavnika.

– Radujemo se početku sezone. Dobro smo radili u prethodnih mesec dana i spremili se za početak. Svi u sportskom delu dali smo maksimum mogućnosti da što spremniji dočekamo start. Nadam se da smo treninzima, izjavama i prijateljskim utakmicama navijačima Partizana nagovestili kako želimo da priđemo i prebrodimo prvu prepreku – objasnio je na početku Ivan Tomić.

Partizan će danas od 17:30h odraditi trening pred utakmicu, a Tomić ističe da sve zavisi od – Partizana.

– Ključna stvar je u glavi. Tegova neće biti jer smo uradili dobre pripreme. Tegovi mogu da budu samo u glavi. Ceo stručni štab radi na tome kako bi oslobodili igrače od tih stega. Ne bi trebalo da se preopteretimo i sami sebi vežemo noge – istakao je najvažniju činjenicu Tomić.

– Daleko od toga da očekujem da prva utakmica bude briljantna. To ne bi ni bilo previše dobro za prvu utakmicu, ali očekujem dobro izdanje – ističe Tomić.

On je i pozvao navijače da dođu u što većem broju, iako je, kako kaže, ‘grad prazan’, a ljudi na godišnjim odmorima.

Otkrio je i da u sutrašnjem meču neće igrati Leonardo da Silva Souza, najnovije pojačanje crno-belih.

– Leonarda sutra neće biti. Sad radi deo priprema koji je ostali deo ekipe obavio na početku. Biće spreman za drugu utakmicu, ali videćemo još da li i od početka. Tek je došao, odradio je samo nekoliko treninga, ali ni oni nisu bili celi. Ne želimo da ga požurujemo, da ga stavimo u tim, pa da dođemo u problem da ga izgubimo na pet ili šest meseci – kaže šef struke crno-belih.

Žreb nije bio naklonjen Partizanu, svestan je toga i Tomić. Takođe, i ‘vreme favorizuje protivnika’.

– Rano dobili protivnika te snage. Ne želimo da ih očajavamo i precenimo, ali ni potcenimo. Ne očekujem da ovaj meč reši pitanje plasmana, jer poljski tim tri godine igra zajedno. Vreme favorizuje protivnika. Imaju nekoliko pojedinaca koji upadaju u oči, ali ključ njihove igre je kompaktnost. Napadaju i brane se sa puno igrača. Protiv Bugara su imali posed, šanse i veći broj udaraca na gol, ali u poljskom prvenstvu su igrali defanzivnije i na kontre – otkrio je Tomić na kraju izlaganja detalje iz igre tima iz Lubina.

0
0

11 Komentara

  1. Kojeg srpskog ko vas vodi decko pogledaj slaljm terzic
    Grof..oni nisu srbi..nego crnogorci..ajmo dalje..ko ima iz Vezdine skole..neki jugo ovaj hugo kako vec haha ma vi ste bruka a ne ponos srbije..

    0
    0
    Odgovori
  2. Nakon Valete,najverovatnije razocaranje Zvezde,veoma moguce da ce ostati samo uspeh nad timom Valete,i onda bum tras gorak ukus poraza od sledeceg protivnika, veoma,veoma moguce,pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori
  3. Чекај јел га ово дави као Дуло или хоће да му покаже љубав једним француским????????

    0
    0
    Odgovori
  4. CAST I PONOS, kao i OBAVEZA prema svima koji su igrali za FKP-JEDINI SRPSKI F. KLUB koji je igrao u Ligi Sampiona kao klub Nezavisne Republike Srbije !!! Zato, samo JAKO, SNAZNO, do POBEDE MOJ PARTIZANE-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pitam, jel si mozak nasledio sa oceve ili majcine strane? Mada mozda, kazem mozda, od nekog kopaca bandera 80-tih… Vokri, ti li si? Il Prekazi…

      0
      0
      Odgovori
    • Где си го….вн…..ар до коске??? Који си ти мени цар,да неко има добар телефон а да је неописиво глуп и јадан па то је чудо!!! Ти си медицински феномен цео живот без мозга живиш,е то је стварно чудо!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Nikad niste figurirali za srpski klub,ludaku.Nije uspeh igrati LS i sluziti za gol razliku,nego osvojiti tu Evropu i svet,sto ti i tvoj malecki klub nikada necete doziveti.Za nekih 2 meseca necete biti jedini iz nove Srbije,iako niste,napominjem,njen klub,vec ce biti i mnogo veci klub iz vaseg susedstva,koji je jedini ponos srpskog sporta.

      0
      0
      Odgovori
    • Najveci sram Srpskog fudbala kome svakom nasem klubu u Evropi zeli lose,zato svim srcem braco Srbi protiv Franjevackog kluba u cetvrtak,podrzimo Poljke svim srcem protiv Srpskog srama!!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter