4
Evropske lige

‘KRČKA’ SE NEŠTO VELIKO: Lazar Marković pred transferom koji bi uzdrmao Portugaliju (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 13.07.16 u 10:15

Ovim potezom sasvim sigurno bi ‘podelio’ Lisabon i izazvao ‘zemljotres’ u glavnom gradu novih evropskih šampiona..

Lazar Marković pokušava da se nametne Jirgenu Klopu, ali mu to baš i ne uspeva, pa je posle nekoliko slabih partija na početku priprema, ponovo počela priča o odlasku. To želi da iskoristi njegov bivši trener u Benfiki, a sada strateg ljutog rivala Sportinga.

Da, lisabonski ‘Juda’ Žorž Žesus želi da njegovim stopama krene i srpski reprezentativac! Bar tako piše portugalski ‘Rekord’, koji na naslovnoj strani najavljuje Sportingovu potragu i želju za ‘Markecom’.

Marković bi, prema navodima, trebao da dođe na jednogodišnju pozajmicu u klub u koji je ovog leta stigao i Radosav Petrović. Žesus se uzda u konekciju koju je ostvario sa Markovićem i poštovanje mladog fudbalera koje je više puta isticao prema iskusnom stručnjaku.

Portugalska Primeira mu nije strana, tako da bi se verovatno lako uklopio. Samo, kako bi reagovali tamošnji navijači, posebno oni sa ‘La Luža’…

Screenshot_1

Na naslovnoj strani ‘Rekorda’ je i Andrija Živković, koji je juče dobio dres Benfike od legende tog kluba, ali i svetskog fudbala, Ruija Košte.

14683923848510

Podsetimo se i na verovatno najlepši gol koji je Marković postigao u svom prvom mandatu u Portugaliji, kada je u dresu Benfike probušio odbranu upravo Sportinga i dao efekten gol.

(Izvor: youtube / slbvideos)

0
0

4 Komentara

  1. Neće uzdrmati Portugal.Svakom neprijateljskom klubu bi poželeo Lazara u sastavu.To je samo sigurica da gola neće biti.Očajan je a dizali ste ga u nebesa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter