3
Evrokupovi

DESNI BEK ZAGLEMBJA: Čeka nas 10 do 15 hiljada Grobara, ali biće i ‘naših’…

Objavljeno: 13.07.16 u 20:07

Ekipa Zaglembja stigla je u Beograd gde je sutra od 20.15 očekuje prvi duel sa Partizanom u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

Poljaci su u prestonicu Srbije stigli ohrabreni, ali sa dosta respekta prema crno-belima za koje kažu da su redovan učensik evropskih takmičenja.

Došli smo iz dva razloga. Prvi je znatiželja, a drugi želja da ostavimo što bolji utisak u Ligi Evrope. Znamo kakav je Partizan tim, da je stalno učesnik evropskih takmičenja. Mi poslednjih godina, inače, igramo promenljivo, ali smo zato prošle sezone bili treći i to nas ohrabruje. Imamo interesantan tim, videćete, kombinacija je to iskusnih i mladih igrača – rekao je Pjotr Stokovjet.

SPREMA LI SE HAOS? Poljaci najavljuju pohod na Beograd! (VIDEO)

Trener Zaglembja je otkrio gde vidi prednost svog tima u odnosu na crno-bele.

– Prednost mog tima bi mogla da bude to što je Partizanu ovo prva zvanična utakmica u sezoni, a one su najteže. Ipak, Partizan ima sjajne pojedince, ja neću pričati o njima da me sutra ne bi bolela glava. Sutra će se sudariti timovi, a ne pojedinci.

Desnog beka Zaglembja Aleksandra Todrovskog, bivšeg fudbalera Rada, ne brine puno atmosfera na stadionu, to jest ne plaši se atmosfere koju prave Grobari.

– Očekujem da će se na stadionu pojaviti deset, do 15 hiljada ljudi, ali i u Poljskoj se igra pred punim tribinama. Biće i mojih rođaka, kao što reče trener, ali i 500 navijača našeg kluba – rekao je Makedonac rođen u Beogradu.

0
0

3 Komentara

  1. Dobro,Todore,odakle ti ta glupost da vas ceka toliki broj navijaca kad njih ne gleda niko osim porodice igraca,kao i krimosa i dilera na Jugu.Sve u svemu po 2-3000 ljudi a na evropskim tekmama mozda dodju i 5000 i to je sve.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter