0
Evropske lige

ČUDOTVORAC: Srpkinja vraća na teren Kristijana Ronalda?

Objavljeno: 13.07.16 u 19:29

Kristijano Ronaldo doživeo je nezgodnu povredu kolena na finalnoj utakmici Evropskog prvenstva kada je neoprezno na njega startovao Dimitri Paje.

Portugalija je postala šampion Evrope što je u drugi plan stavilo povredu Kristijana Ronalda. Ipak, danas je ozleda „R7“ glavna tema u španskim medijima, a najviše kod navijača Reala iz Madrida. Naime, kako spekulišu tamošnji mediji povreda vedete „kraljevskog kluba“ ne zahteva operaciju, ali zahteva mirovanje od dva do četiri meseca, što je za četu Zinedina Zidana katastrofa.

Zbog toga se spekuliše da je Kristijano Ronaldo već angažovao lekara koji bi čudom vrlo brzo mogao da vrati Portugalca na teren. Reč je o Marijani Kovačević, srpskoj doktorki koja je poznata po lečenju konjskom placentom. Navodno, Ronaldo je angažova Marijanu za koju je čuo sve najlepše.

O stručnosti Srpkinje je govorio i Dejan Lovren, hrvatski defanzivac koji se posle poseta doktorki vrlo brzo našao na terenu.

– Posle dva meseca konstantnih terapija situacija je bila sve gora, pa sam došao kod doktorke Marijane, koja je uspela da napravi čudo. Sedam dana imao sam pet terapija dnevno i nakon toga snimak je pokazao da sam sto odsto oporavljen – rekao je svojevremeno Lovren kada je boravio u Beogradu.

Sjajna reklama za stručnost srpske doktorke, ali samu zemlju…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter