8
Evropske lige

FOTO: uefa.com

VELIKA ČAST: Andriji Živkoviću dres Benfike uručila legenda svetskog fudbala (FOTO)

Objavljeno: 12.07.16 u 17:13

U Lisabonu su oduševljeni dolaskom Andrije Živkovića u Benfiku, toliko da se već danima priča o njegovom prelasku iz Humske na ‘La Luž’.

Od reprezentativca Srbije i bivšeg fudbalera Partizana očekuju velika dela u budućnosti, a ‘istrpeće’ ga određeni period kako bi se vratio u prepoznatljivu formu koja ga je krasila tokom 2015. godine, jer u 2016. godini je odigrao samo jedan prijateljski meč i to za nacionalni tim Srbije.

Euforija je zavladala među navijačima, ali i čelnicima kluba, a dres koji će u svojoj karijeri u Benfici nositi Andrija Živković danas mu je uručio niko drugi nego legendarni Rui Košta, inače višegodišnji direktor kluba sa ‘La Luža’.

To je ovekovečeno ovom fotografijom koju je na svoj Fejsbuk profil okačio menadžer Andrije Živkovića, inače levo na slici, Predrag Đorđević.

FOTO: Facebook / Predrag Djordjevic
FOTO: Facebook / Predrag Djordjevic

0
0

8 Komentara

  1. Mozete vi da ga mrzite koliko hocete ali Da ti Jedna legenda kao sto je Rui Kosta podari dres to je velika cast .
    Srecno Zile i potrudi se da budes i bolji od Ruia .

    0
    0
    Odgovori
    • Jebo te Rui Kosta. Ovde je u pitanju da je neko svesno osakatio klub koji ga je stvorio i koji mu je dao sansu da sa 17-18 god bude standardan prvotimac. Gde je zahvalnost?

      0
      0
      Odgovori
  2. Dace bog da mu menadzeru ovo bude poslednji posao pa njemu i tati mu zelim da sav novac koji je prevarantski i djubretarski dipili od kluba koji je od decka napravio igraca za Evropu,zelim sve po spisku a spisak sam predao svome popu u seoskoj crkvi! Malom ,a voleo sam ga zaista kao fan do obozavanja i dalje, zelim da prodje kao Pantic i slicni i da bude srecan ako mu put u karijeri bude kao malog Marka Jankovica koji je srecan sto se vratio kao bludna ovcica i spustio svoje klempe preko ociju sto je dosao da moli za rehab karijere. Vnogo jedno,da bog da skroz propao kao fudbaler!

    0
    0
    Odgovori
    • Zasto druze te zle misli. Zasto uopste nekom zlo misliti. Mislis li da je Vas klub ili moj cvecka(e)???? Svako se bori za svoje parce leba iako se cini da je alav mozda i jeste ali takvi smo. Beda

      0
      0
      Odgovori
      • Imao je on blanko ugovor na stolu i procente od sledece prodaje. Imao je sve sto Partizan nikad nikome nije ponudio. Kriv je jer je dopustio da mu otac upadne u zamku menadzera i da budu zajedno ucenjeni da osakate Partizan. ZATO SU KRIVI I JOVICA I ON. Djordjevic je ciganstura koja zeli zlo Partizanu, to mi i nije cudno ali cudno je kad neko ko se kune u ljubav prema klubu tako otvoreno radi da Partizan bude zestoko ostecen. Neka plate 2.5 mil posto su rekli da ce oni pomoci Partizanu, ako zaista vole taj klub. Na kraju krajeva taj nakaradni ugovor su potpisali Jovica (Andrja maloletan) i Djuric sa Ramadanijem ( Djordjevic), oni su krivci, ne Curkovic,Vazura,Tomic ili Iliev.

        0
        0
        Odgovori
  3. Bez obzira sto nista lepo ne mislim o ovoj upravi koja je u Partizanu, ali nije mi jasno sta ce mu ovaj Djordjevic za menadzera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter