14
Košarka

FOTO: STARSPORT

„MUTA“ NIKOLIĆ: Neistina je da Bobija niko neće

Objavljeno: 12.07.16 u 09:22

Jedna od najvažnijih vesti nedelje, kada je u pitanju srspki sport, je da su košarkaši izborili nastup na Olimpijskim igrama.

Međutim, ne prestaje priča o tome da li u avionu za Rio treba da bude mesto i za Bobana Marjanovića, koji nije bio na turniru na lični zahtev.

U to vreme on je bio u Americi gde je potpisao ugovor sa Detroitom. Srbija se kvalifikovala za OI, a Đorđević izostavio Bobija sa spiska.

DA LI JE ĐORĐEVIĆ U PRAVU? Evo zašto za Bobija mora biti mesta! (ANKETA)

U izjavi za Novosti pomoćni trener reprezentacije, Miroslav Nikolić, objašnjava šta se tačno desilo.

– Nije u redu da se u javnosti predstavlja iskrivljena slika da ga neko neće. Pa, on je sam rekao da ne može. Imao je pravo izbora. Da li se neko ko pušta razne glasine zapitao da li bi Bobijev dolazak možda negativno uticao na hemiju tima. Ovde su mnogi došli odmah po završetku napornih sezona, bezuslovno trenirali, na kraju izborili plasman na Igre. Setite se kako su svi oni bili „žigosani“ posle prošlogodišnjeg nesrećno izgubljenog polufinala. I sve su to izdržali. Morate to da poštujete. Morate da poštujete što su Bjelica i Mačvan iako povređeni, sve vreme, osim kada su išli na preglede, bili uz ekipu. Morate da poštujete da niko nije veći od tima, rekao je Nikolić za Novosti.

ĐORĐEVIĆ PRESEKAO: Za Bobija nema mesta u avionu za Rio! (VIDEO)

Srbija će na Olimpijskim igrama igrati u A grupi sa selekcijama SAD, Francuske, Venecule, Kine i Australije.

0
0

14 Komentara

  1. Pitacu vas kad ispadnemo iz grupe neka igra raduljica i stimac ne kazem da su losii ali nasoj reprezentaciji je potreban bobisa

    0
    0
    Odgovori
    • Ko ti brani? To samo govori ko si ti,a ko smo mi…Eno ti ga onaj voditelj sto promenio ime u Mustafa,pa se druzi sa njim! Sto se Bobija tice,ne zasluzuje da igra…Neko proliva znoj na parketu,neki su iako povredjeni svo vreme uz tim,a neki piju pice sa `bratom parkerom` ! Ne znam zasto se svi prave ludi,svi znaju da ga saigraci ne zele,jer dok su se oni odrekli odmora,vremena sa porodicama,covek pije pice sa Parkerom,to mu novi brat i vise mu znaci nego saigraci iz repke! Neko vec rece,Djordjevic je pravi covek i trener i preuzeo je tu odgovornost na sebe,sto ne bi svaki trener uradio! Ne inati se on za sebe nego zbog igraca,i vidi se da mu je stalo do njih! I manite se vise Bobija,nije on reprezentacija,reprezentacija je tim,porodica,igraci i navijaci,i svako ko to ne oseca i ne zeli da bude deo toga,taj nema mesta u timu!

      0
      0
      Odgovori
  2. Ne mogu da verujem da ljudi i dalje ne shvataju iako je i sada muta izmedju redova rekao sustinu stvari… alo bre ljudi, nece ga igraci i ja im to uopste ne zameram, a sale je gospodin covek koji je preuzeo odgovornost na sebe kao sto bi i svaki drugi pravi trener uradio… i, sta cemo sad?
    ili vam je kratka pamet ili ste suvise mladi pa se ne secate EP 2005 i kako prolaze ekipe u kojima nema hemije… dzaba jedan od najboljih sastava na EP svih vremena… namerno kazem sastav, jer to nije bio tim…
    verovatno necemo dobiti amere, sigurno je da postoji i poneka „rupa“ u timu, ali ovo se zove tim, ma kakav tim, TIMCINA i zato podrska i sve najbolje…
    idemo Srbija, gazi…

    0
    0
    Odgovori
  3. Treba da ide naravno,niste hteli da mu platite osiguranje da bi igrao nego ste da zavlacili do poslednjeg dana.Pa sad kao on je otkazao bez razloga! Ne smarajte vise nego ga zovite i medalja je nasa!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Molim redakciju, molim, da prestanete više o Marjanoviću. Znam da ste verovatno dobili neka sredstva da spinujete, ali molim vas prestanite. Neće ići u Rio, kraj priče. Ima evropsko dogodine, dobiće poziv, pa ako se odazove kako dolikuje, igraće.

    0
    0
    Odgovori
  5. Bobi je morao da potpiše ugovor da obezbedi sebe i svoju porodicu samo budala bi odbila tako nešto i izabrala da igra protiv Angole umesto da obezbedi sebe i svoju porodicu.
    Grobar sam ali msm da je Đorđević u ovom slučaju arogantna budala. A Muti je stvarno bolje da ćuti niko ga ništa nije pitao

    0
    0
    Odgovori
    • Mogao je da bude uz reprezentaciju. Sutra kada bude njih 15 htelo da se prikljuci 15 dana pred turnir, onda cete da govorite o tome kako ne postoji kult reprezentacije. Razumem Bobijev rezon, ali mogao je od starta da trazi da trenira po posebnom rezimu do potpisivanja ugovora. Na ovakvim stvarima se gradi kult.

      0
      0
      Odgovori
      • BOBI JE OBECAO PA SLAGAO. ZASTO JE OBECAO ? ZNAO JE DA UGOVOR U NBA POTPISUJE KASNIJE? Decko nije hteo da igra. Prosle godine izmisljena povreda, ove godine obecao pa otkazao bez da se javio selektoru. niti se pojavio da pruzi podrsku ekipi, niti je pratio utakmice iz publike,pilo se pice sa novim drugarima. Jasno kao dan, Bobija u ekipi ne zele saigraci. Mnogi su otkazali porodicne odmore zbog OI ,mnogi rizikuju karijeru, trpe njihovi najmiliji. I neko dodje tek tako jer samo on mora da resava egzistenciju. Idi decko resavaj, reprezentacija nije klub.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter