4
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

MIHAJLOVIĆ: Idemo na pobedu, sve ili ništa!

Objavljeno: 12.07.16 u 13:15

Fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović izjavio je da jedva čeka početak kvalifikacija za Ligu Evrope i istakao da je ekipa spremna za duel sa ekipom Zaglemba.

FK Partizan je u svojoj istoriji u takmičenjima pod pokroviteljstvom UEFE, a odigrano je 227 utakmica  do sada, samo dva puta igrao protiv klubova iz Poljske.

– Igrali smo protiv Poljaka na pripremama u Gnjevinju. Dovoljno da još jednom utvrdimo ono što inače znamo, a to je da su sve ekipe vrlo jake i fizički spremne i da moramo svaku utakmicu da idemo na pobedu. Sve ili ništa. Kao što vidite bilo je mnogo iznenađenja i na EP u Francuskoj, veliki gube, manji dobijaju i obrnuto, danas svi igraju fudbal, nema potcenjivanja.

Poljake će sačekati vatreno navijanje sa tribina, dok se za njihov stadion vezuje mirnije navijanje, porodična atmosfera

– Prednost je svakako domaći teren, a mana jedino može da bude da ne sagorimo u prevelikoj želji. Zato srce mora da bude vruće, a glava hladna! Puna koncentracija na oba meča.

Posle 16 dana priprema igrači Partizana nisu imali previše vremena za odmor.

SJAJNA VEST ZA GROBARE: Vaše pravo da gledate Partizan

– Radili smo jako, ali to i jeste smisao priprema. Gleda se negde i rezultat tokom kontrolnih utakmica, ali je najvažnije da smo radili na tehničko-taktičkim zadacima koje su nam treneri zadavali i ispunili te zadatke. Mislim da smo se spremili na najbolji način.

On je nedavno debitovao za A selekciju, a prvi put će igrati u kvalifikacijama za Evropa ligu.

– Iskreno, jedva čekam da počne. Slušao sam od drugih, pratio Partizan prošle jeseni u Evropi i sada jedva čekam da istrčimo na teren. Sve ću dati da doprinesem timu.

BRAŠANAC ZOVE GROBARE: Lakše je uz pun stadion

U ekipu su stigla neka velika i iskusna pojačanja, poput Radovića i Đurđića.

– To su igrači sa velikim iskustvom, posebno igrama u inostranstvu. Igrali su evropska takmičenja i tačno znaju šta ona znače. Znam da će i meni i celom timu pomoći iskustvom i znanjem. Svi smo jedna ekipa i tako se ponašamo.

– Ne volim da govorim unapred i dajem lažna i euforična obećanja. Igraće se ozbiljan fudbal sa ozbiljnim ekipama kakva je i ekipa Zaglmbe Lubin. Mi smo spremni! Obećavamo da ćemo dati sve od sebe, uz malo i sreće, jer lopta je okrugla.

0
0

4 Komentara

    • Ej ajd odje*i ljakse! Predji ovamo na nase vesti i kenjaj kolko hoces! I ovako nam je dosadno jer nema skim da se sprdamo. Pusti postene Grobare i Fk Partizan!… Izvinjavam se u ime naseg Ciganskog kolektiva svima iz Fk Partizan. A vi kako te?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter