0
Evropske lige

‘ČEKIĆARI’ PRAVE ‘PAKLEN’ TIM: Paje nije na prodaju, a veliko pojačanje stiže pravo iz Barselone!

Objavljeno: 12.07.16 u 14:14

Ludilo letnje pijace postaće sve veće sa završetkom Evropskog prvenstva, a jedan od aktivnijih na tržištu je londonski Vest Hem.

Predsednik Vest Hema Dejvid Saliven izjavio je da zvezda ‘čekićara’ Dimitri Paje nije na prodaju i da je njegova vrednost 120 miliona?!

„Paje nije na prodaju samo zato što ga veliki klubovi žele. On vredi 120 miliona evra i u ovim godinama. Veoma je talentovan igrač i verovatno najbolji izvođač slobodnih udaraca na svetu. Ukoliko neko želi da obori svetski rekord zbog njega, možda ćemo uzeti to u obrzir – rekao je Salivan za Dejli Miror.

Paje je na nedavno završenom prvenstvu Evrope bio najbolji fudbaler na prvenstvu, po statističkim paremetrima, ali je šampionat završio nezadovoljan zbog poraza od Portugalije u produžetcima finalnog susreta.

Svrstan je u idealni tim prvenstva, kao i u prethodnom izdanju Premijer lige gde je za Vest Hem odigrao 38 utakmica i postigao 12 golova.

Pored njega, gotovo je izvesno da će navijači Vest Hema dobiti pojačanje u vidu Karlosa Bake koji je na pragu da potpiše ugovor u transferu vrednom 30 miliona evra iz Milana, a još jedni veliko pojačanje moglo bi da stigne iz Barselone.

Naime, bivši defanzivac Arsenala Tomas Vermalen želi da se vrati u Premijer ligu i nudi se upravo Vest Hemu, piše ‘Skaj Sport’.

Vermalen iza sebe ima dve sezone u katalonskom klubu u kojima je dosta kuburio sa povredama, ali je i pored toga učestvovao u osvajanju gotovo svih takmičenja u kojima je Barselona učestvovala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter