0
Fudbal

VREMEPLOV: Incidentni, ‘prljavi’, ali legendarni – deset fudbalera koje ne biste voleli da iznervirate (VIDEO)

Objavljeno: 11.07.16 u 23:55

Neki fudbaleri, pored nespornih kvaliteta na terenu, odskaču i svojim ponašanjem i strašću kojom ulaze u utakmicu. Ovo je lista deset igrača koji predstavljaju sinonim za strast.

10. Luis Suarez

Deseto mesto zauzima Luis Suarez. Iako jedan od najboljih napadača u poslednjih desetak godina, nije bežao ni od prilike da pokaže svoju „mračnu“ stranu.

(Youtube/Football Daily)

9. Džoi Barton

Bivši fudbaler Mančester Sitija, Njukasla i Olimpika iz Marseja, kroz karijeru je stekao imidž incidentnog igrača kom nije strano da izgubi nerve tokom utakmice. Njegov sukob sa Fernandom Toresom jedan je od onih koji su ušli u antologiju.

(Youtube/Elias Green)

A nisu mu strani ni incidenti van terena:

(Youtube/ODN)

8. Dijego Kosta

Kada su u pitanju „prljavi“ fudbaleri, jedan od igrača za koje se mora naći mesto jeste Dijego Kosta.

(Youtube/FootballTV)

7. Đenaro Gatuzo

Zvali su ga „Ratnik“, „Uništitelj“, a on je navijače terao da u ekstazi skaču sa stolica svojim potezima. Neretko, doduše, nisu imali veze sa fudbalom, ali je legenda Milana iz meća u meć pokazivao šta znači imati srce.

(Youtube/Nika Chakhaia)

6. Pepe

Fudbaler Reala iz Madrida, koliko dobar u poslednjoj liniji, toliko ne pristaje na bilo kakve kompromise, što neretko izgleda krajnje varvarski:

(Youtube/We speak football)

VREMEPLOV: Šta je starije, soker ili fudbal?

5. Oliver Kan

Golman Bajerna iz Minhena i reprezentacije Nemačke spada među najbolje čuvare mreže u istoriji fudbala… Ali i među one kojima ne želite da stanete na crtu kad polude:

(Youtube/GeorgeFlush322)

4. Marko Materaci

Čovek koji je uspeo Zinedina Zidana toliko da izbaci iz takta da je Francuzu postalo bitnije da ga udari glavom, nego da osvoji titulu šampiona sveta na svom poslednjem meču u karijeri.

(Youtube/trezzodomina)

3. Erik Kantona

Dignuta kragna, gađanje sudije loptom, bacanje dresa i startovi za zatvor. A u duši umetnik – Erik Kantona.

(Youtube/rguilan)

2. Roj Kin

Potrebno je posebno stanje uma kako bi sa Patrikom Vijerom neko izašao kao pobednik… Roj Kin je karijeru izgradio na beskompromisnosti, i otud ga prati „titula“ poslednjeg „tvrdog“ fudbalera. Među navijačima ima kultni status, i pitanje je da li će se skoro pojaviti neko ko će moći da mu se makar približi po hrabrosti.

(Youtube/kidd mclair)

1. Vini Džons

O njemu verovatno već sve znate, te nema potrebe trošiti reči. Bacite pogled i uživajte!

(Youtube/Classic Football)

VREMEPLOV: Fudbaleri čiji je talenat završio na dnu čaše (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter