0
Košarka

FOTO: nba.com

PROBLEM ZA AMERIČKI ‘DRIM-TIM’: Drejmond Grin iza rešetaka!?

Objavljeno: 11.07.16 u 19:50

Američki mediji prenose da je jedan od najboljih NBA košarkaša u poslednjih par sezona uhapšen u Mičigenu.

U prvi mah nije bilo poznato da je u pitanju Grin, već su mediji prenosili navode policije da je u pitanju muškarac koji je NBA igrač i da je priveden zbog napada tokom noći između nedelje i ponedeljka.

Kasnije je potvrđeno da se radi o košarkašu Golden Stejt Voriorsa koji je pored odličnih košarkaških veština, više puta pokazivao i svoju preku narav na parketu. Poslednji put u finalnoj seriji zapadne konferencije kada je bio suspendovan zbog udaranja Stivena Adamsa.

Grin je navodno napao mušku osobu, a u tom sukobu, koji  nije bio ozbiljniji, nije bilo povređenih, te je Grin kasnije pušten uz kauciju od 200 dolara.

U narednih 10 dana biće pokrenut sudski slučaj protiv krilnog centra Voriorsa, a potencijalno ga očekuje kazna oko 90 dana zatvora.

Videćemo kako će se to sve odraziti na njegovo učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, a podsetimo, reprezentacija SAD je smeštena u grupu sa selekcijom Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter