1
Tenis

NEPRAVDA: Šarapova ne ide na OI krivicom CAS-a

Objavljeno: 11.07.16 u 13:30

Ruska teniserka Marija Šarapova definitivno neće igrati na Olimpijskim igrama u Riju jer će odluka o njenoj žalbi na dvogodišnju suspenziju biti doneta u septembru.

Sud za sportsku arbitražu (CAS) saopštio je danas da će najkasnije do 19. septembra biti poznat ishod žalbe, a ne sredinom jula, kako bi se razmatralo o eventualnom učešću Šarapove u Riju.

CAS je u saopštenju objavio da mu je potrebno vreme i dodatna dokumentacija, jer želi temeljno i bez žurbe da donese konačnu odluku.

Petrostruka gren slem šampiona suspendovana je jer je pala na doping testu tokom Australijan opena na zabranjenu supstancu meldonijum.

Šarapova u žalbi tvrdi da nije znala da je pomenuti lek zabranjen od početka 2016. godine.

0
0

1 Komentara

  1. Vreme je da se odnos snaga u raznim sportskim svetskim telima promeni. Trebaju biti ravnopravno zastupljkene sve zemlje i kontinanti pravilno i da se testiranjem igrača bave nezavisni stručnjaci a ne samo zapadni……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter