1
Domaći fudbal

FOTO: Željko Čačija

BRAŠANAC ZOVE GROBARE: Lakše je uz pun stadion

Objavljeno: 11.07.16 u 15:41

Pred prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Evropa Ligu Darko Brašanac sumirao je utiske o prošloj sezoni, govorio o rekonstrukciji tima i tome šta čeka crno-bele u pohodu na Evropu.

Partizan je prošle sezone igrao grupnu fazu  Evropa lige. Ove  godine kreće u pohod sa sasvim novom timom.

– Ne bih poredio timove od prošle i ove godine, posebno što nijednu takmičarsku utakmicu ove sezone nismo odigrali u ovom sastavu i sigurno je da će nam trebati vremena da se još bolje upoznamo i uigramo. Pripreme su jedno, kada krene takmičenje i utakmica u kojoj je svaka na ispadanje to je nešto sasvim drugo.

Ekipa ima iskustvo od prošle sezone, a Darko ističe da je motivacija izuzetno važna.

DA LI KLEO NEŠTO NAJAVLJUJE: Grobari, čekajte me, u Srbiji se igra dobar fudbal!

– Za našu ekipu je najvažnije da uđemo maksimalno motivisani u svaku utakmicu i ujedno spremni  za veliku borbu tokom celih kvalifikacija. Samim tim će i kvalitet ekipe, koji je veliki, doći do izražaja.

Protivnik Partizana, Zaglembe, nije veliko fudbalsko ime, ali ništa ne treba prepustiti slučaju.

– Pažnju moramo da obratimo bukvalno na svaku sitnicu, jer se u Evropi i mala greška kažnjava surovo. To su ekipe koje su mnogo kvalitetnije nego kod nas u prvenstvu i svako opuštanje u bilo kom trenutku utakmice može tim skupo da košta.

 

– Pozvao bih sve navijače da u što većem broju ispune stadion, jer nam je sa njima mnogo lakše da svakog protivnika pobedimo na našem stadionu i da u četvrtak zajedno napravimo iskorak ka plasmanu u 3. kolo kvalifikacija LE.

Na sam dan utakmice blagajne Ticketline u Domu Sindikata radiće do 19h kada možete da kupite i sezonske karte FK Partizan za sezonu 2016/2017. dok će blagajne stadiona biti otvorene do početka utakmice.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter