13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN SKUP PROMAŠAJ: Edson napustio Zvezdu, ali… (FOTO)

Objavljeno: 10.07.16 u 10:05

Crvena zvezda je u januaru dovela Edsona Silvu, štopera za kog se mislilo da je evropskog kalibra, ali će on samo isprazniti kasu kluba i otići u zaborav.

Miodrag Grof Božović ne računa više na Edsona Silvu. Brazilcu je to stavljeno do znanja još pre puta u Sloveniju. Edson se pomirio sa situacijom i napustio Beograd, ali je sada nazad poslao svog advokata. Očekivano, da traži svoj novac koji mu pripada po ugovoru.

ZVEZDIN TERMINATOR: Kako se Mouče sprema za sezonu (VIDEO)

Kako javlja portal Goal, advokat Beto Nigri već je u Beogradu gde od uprave Crvene zvezde traži da mu se isplati 240 hiljada evra, koliko po ugovoru pripada Edsonu. Naravno, ako Crvena zvezda ne isplati pare u željenom roku, preti se tužbom FIFA.

ZVEZDA SE SPREMA ZA EVROLIGU: Pala prva dva potpisa…

Sada je na Zvezdi da skupo plati grešku za koju je u januaru rečeno da je najbolji štoper koji je ikada kročio u klub. Ko radi taj i greši, a greške se skupo plaćaju, bar na ovom primeru…

FOTO: Goal.com/Printscreen
FOTO: Goal.com/Printscreen
0
0

13 Komentara

  1. Govorio sam vec posle priprema da nema pojma i da ce nas samp kostati. Tada su svi govorili da mu samo treba vremena…

    0
    0
    Odgovori
  2. Dula nisam pomenuo ja nego ti (zasto?????) ,saginjanje koje pominjes takodje Vam Dule u mentalni sklop ugradio,navikli ste,a da sam pogodio u centar komentarom dokaz je,ocekivano, vredjanje tj. izbacivanje frustracija.Shvatam da bolest ne bira ali se slazem da ni ja sa takvim kao ti gubim vreme.

    0
    0
    Odgovori
  3. Opet FRANJEVCI prvi sa komentarima,sta ces ZVEZDA je GIGANT za njihov lopovski klub koji ga je dosad drzava podrzavala,nema vise FRANJEVCI,opet vi nama 60 god u ledja gledate,kao i uvek!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Krenulo ih. Sad ce to uskoro isti,ili slican scenario, nece biti za plate, a onda sledi nezadovoljstvo, pa tuzbe,itd. Partizan najbolji. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • …pusti ti Evropskog giganta…brini o tome kako cete platiti penale za Zivkovica i to 10 puta vise nego Zvezda platu Edsona! Usput, nemoj kmecati, vec idi daj DuloU bubreg, umrece ti idol a ti ovde laprdas…

      0
      0
      Odgovori
      • E moja curice,zao mi te je,ali shvatam da umreces ali Dula iz jave i sna izbaciti neces! Sa njim se budis,sa njim lezes i njega nocu sanjas,a ne moram da podsecam zasto!? Isti takav san,evo da te utesim,imali su i razni labela,cvikerasi,itd,dok ga nisu „sportski“ iz zemlje fizicki proterali a Djuru titulu (koga ne podrzavam) uhapsili! Slucajno???A sto se persice tice…kada budes sutnuo loptu koliko puta sam ja odigrao utakmica digni dva prsta!?

        0
        0
        Odgovori
        • …kada budes odigrao zvanicnih utakmica, i u rangu u kojem sam ja igrao mozes da se javis, i da se sagnes naravno! To sto bi ti voleo da te Dulo oplodi i sto ga sanjas kao idola, ja ga sigurno ne sanjam…jer ne sanjam veprove… Nadimak ti je ZENSKI kao i tvoji stavovi i razmisljanje, zato…nemam vremena za tebe zenturaco koja je gistro igrala fudbal ali u FK Bacevcu i to do omladinaca…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter