1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TEMELJAN IZVEŠTAJ: Tomićev ‘špijun’ otkriva šta čeka crno-bele protiv Zaglebja (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.16 u 10:55

Ništa se nije prepustilo slučaju i, naravno da je Partizan imao skauta u dvomeču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Zaglebja i Slavije iz Sofije.

Zaglebje je u Lubinu potpuno dominirala u revanšu i, iako je poraženo u prvom meču u Sofiji (1:0), bez većih problema to je nadoknadilo u Poljskoj, zakazavši megdan sa Partizanom.

Naravno da su crno-beli imali ‘špijuna’ u ovim susretima, a temeljan raport Ivanu Tomiću predao je njegov saradnik Milan Bašić. Deo je otkrio i za ‘Žurnal’.

– Apsolutna dominacija Poljaka, Slavija bez šanse. Zaglebje je jedini državni klub u zemlji, s rudnikom kao stabilnim i ozbiljnim finansijerom. Ko ne ode u Legiju, a hoće da zaradi, ide u Lubin. Planski dovode igrače, prosek godina 29. Ekipa je već tri sezone na okupu – počeo je analizu Milan Bašić.

– Golman ima dugu loptu kao Vanja Milinković Savić. Štoperi – korektni. Uostalom, kao i svi ostali igrači. Zvezda u ekipi ne postoji, svi su 3+. Doduše, imaju jednog igrača u reprezentaciji – Filip Staržinski. Nemaju preteranu brzinu, ali su zato stameni. Skoro nisam video takvu ekipu. Izmene vrše tačno u minut. Kao mašina – objašnjava Partizanov ‘špijun’.

EKSKLUZIVNO: Evo kako moćno stoji crno-beli dres Leonardu (FOTO)

Uveren je da se neće braniti protiv Partizana, čak ni u Beogradu.

– Malo kreacije. Samo polušpic. Ali neće se braniti u Beogradu. Uvek igraju isto, protivnik ih ne zanima. Ipak, nadam se da ćemo da prođemo – zaključio je Bašić. 

Evo kako su fudbaleri Zaglebja došli do pobede nad Slavijom:

(Izvor: YouTube/GameThePlayer)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter