2
Evrokupovi

FOTO: Printscreen

TAČNO DESET GODINA KASNIJE: Materaci otvorio dušu i otkrio kako je isprovocirao Zidana (VIDEO)

Objavljeno: 09.07.16 u 11:16

Nekadašnji italijanski defanzivac Marko Materaci iskreno je, konačno, progovorio o čuvenom momentu iz finala Mondijala 2006. godine u Nemačkoj.

Deset godina posle čuvenog finala Svetskog prvenstva u Nemačkoj između Francuske i Italije još uvek se priča o sukobu Marka Materacija i Zinedina Zidana, kao i potezu koji je obeležio i ujedno završio karijeru velikog ‘Zizua’.

Zidan i Materaci bili su tada jedini strelci u regularnom delu, a onda je u drugom produžetku došlo do čuvenog udarca glavom Francuza u grudi Italijana.

– Jeste, rekao sam neke neprimerene stvari, ali ostajem kod toga da je reagovao preterano. Ne znam zbog čega je čitava stvar toliko napumpana, svi pričaju o tome, a ne o moja dva gola u finalu – rekao je Materaci.

Zatim je i otkrio kome je tačno bila upućena njegova prozivka.

– Nisam pomenuo Zidanovu majku, ostao sam i sam bez majke u 15. godini. U pitanju je sestra. Na kraju ponekad pomislim, kakva je bila reakcija javnosti da sam ja njega udario – pita se Italijan.

Podsetimo se čuvenog momenta iz Berlina 2006. godine:

(Izvor: youtube / hitman2440)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter