11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PONOVO SLUČAJNO? Novi kiks UEFA u vezi Zvezde, ovog puta ‘meta’ je ‘Grof’ Božović (FOTO)

Objavljeno: 09.07.16 u 13:30

Evropska kuća fudbala napravila je novu grešku vezanu za Crvenu zvezdu.

Crvena zvezda poslala je danas spisak licenciranih igrača za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i dvomeč protiv Valete, a UEFA je na svom zvaničnom sajtu napravila novi gaf u vezi srpskog šampiona.

ZVEZDA LICENCIRALA IGRAČE: Sedmorica precrtanih, a izostanak velikog pojačanja bode oči!

Tačnije, ovog puta sporna je nacionalnost Miodraga Božovića. Kako stoji na sajtu UEFA, zvezdin trener je – Holanđanin?!

Posle grešaka u nazivu kluba koji su predstavili kao šampiona Evrope uoči finala Lige šampiona, verujmo da je i ova slučajna…

FOTO: Screenshot / uefa.com
FOTO: Screenshot / uefa.com
0
0

11 Komentara

  1. Шта ту има спорног , да ли господо знате да тзв. Гроф поред Црногорског има и Холандско држављанство, и немојмо мешати бабе и жабе јер националност /ЦРНОГОРАЦ*/ је нешто ШТО СЕ РАЗЛИКУЈЕ ОД ПОЈМА ДРЖАВЉАНСТВА ТАКО ДА ЈЕ ГРОФ ПО НАЦИОНАЛНОСТИ *ЦРНОГОРАЦ* са држављанством и пасошем Холандије

    0
    0
    Odgovori
  2. Ало наказо иди појлони оном дукљанину бубрег умреће ти па ћеш се убити од туге жао ми те бре дете ретардирано!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Nisu namerno,oni prave gresku za greskom,izgleda da neko pijan kod njih sedi u fotelji,uostalom postali su smesni kao organizacija,niko ih ne smatra vise za ozbiljno,jednostavno ZAPADNA MAFIJA dovoljno receno!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Nisu pogresili, s’ obzirom da „Leteci“Holandjanin ili UKLETI BROD koji u ovom slucaju Simbolise SDCZ, koje NIKADA ne moze doci u maticnu (mirnu) luku, nego mora zauvek ploviti (lutati kao svi cergari..) ka „ljudima“ koji su odavno umrli, kao i njihov klub i SD !!! SUDBINA !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Mali batice zgubidanu. Počeo si sa nadimkom grobar do koske , (dokle ćeš biti gov.ar sa daske, glodar koskica), menjaš nadimke kao što su ( Penzioner, welcome to…, Dark energy .. ) kako ti ne dosadi da kljucaš u taj mobilni po lepom vremenu i da pišeš morbidne tekstove. Napolju je lepo vreme, idi do svog dvorišta i lepo uživaj u svojoj novoj kornjači koja ti je došla. Obavezno poseti odgovarajuću zdravstvenu ustanovu da ti pomogne da se ne smeješ samom sebi i da ne mrziš sve oko sebe.

      0
      0
      Odgovori
    • Mali batice. Po najlepšem vremenu ti iščekuješ najnovije vesti da bi upisivao komentare. Potrebna ti je stručna pomoć

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter