5
Domaći fudbal

MIHAILO RISTIĆ ZA HOTSPORT: Bez Grofa ne bi bilo to-to, a ni Grof bez nas…

Objavljeno: 08.07.16 u 10:05

Ekipa HotSporta boravak u Mariboru iskoristila je da skokne i do Termi Čatež, gde su na pripremama do subote fudbaleri Crvene zvezde. Tamo smo razgovarali sa momkom kom mnogi predviđaju ulogu jednog od lidera ekipe, Mihailom Ristićem.

Crvena zvezda igra kvalifikacije za Ligu šampiona. Kakav je osećaj biti deo takve priče, boriti se za plasman među najbolje klubove u Evropi?

– Činjenica da konačno imamo priliku da dođemo do evropske elite je sjajna. Mislim da navijači to zaslužuju, da klub to zaslužujeć Imamoo ekipu, imamo kvalitet. Sad, da ćemo ući nemogu da obećam, ali daćemo sve od sebe dad se domognemo nekog evrotakmičenja.

(FOTO: Željko Čačija)
(FOTO: Željko Čačija)

Predstoji put na Maltu?

– Ne želimo da kažemo da smo favoriti. U pitanju je takmičenje u Evropi, ne želimo nikoga da potcenimo. Dobro je što igramo tamo prvu utakmicu, jer na Marakani nikome nije lako da igra, tako da verujem da ćemo proći taj prvi krug, rekao je Ristić.

Prošla sezona je protekla u sjajnoj atmosferi, kakvo je stanje sad?

– U suštini, atmosfera od prošle sezone se samo prenela na početak ove. Većina ekipe je ostala tu, verujem da ćemo biti još bolji. Sad, fora je da se uigramo, i biće sve to kako treba.

Ukoliko bi morao da izdvojiš nekoga ko ima zasluge za dosadašnje rezultate, ko bi to bio?

– Ne bi bilo u redu izdvajati nekoga, isto kao što sam siguran da niko ne bi voleo da bude izdvojen. Ovde se uostalom i ne radi o pojedincu, jer ova ekipa bez Grofa, recimo, ne bi bilo to što jeste, a siguran sam da ni Grofu bez ove ekipe ne bi bilo isto sve. Više faktora se složilo, i sve je rezultiralo titulom, možda Ligom šampiona, a za sve to je najzaslužnija kvalitetna priča. Naše je da se borimo.

IMG_7416

Marko Grujić je otišao u Liverpul. Šta ti je rekao, kako mu je tamo?

– Pa nije mu lako, sad su imali neka testiranja, velika razlika između našeg fudbala i Liverpula… Nisam hteo ni ja da ga zamaram jer verujem da mu mnogo njih i piše, sad ga svi vole, neću da ga pritiskam. Kad se malo stvari slože, onda ćemo natenane nas dvojica da razgovaramo o tome.

Posle Zvezde, gde bi ti voleo da zaigraš?

– U Španiji, definitivno, to mi je neka želja, ali videćemo. Nikad ne znaš šta prelazni rok nosi.

ČOVIĆ POTVRDIO PISANJE HOTSPORTA: U Zvezdu stiže i moćna ‘četvorka’ (FOTO)

0
0

5 Komentara

  1. džaba pričanje dečko, jedino što preostaje je šansa da pokažete šta možete na marakani, ako i tamo ne bude isti scenario, golman vam je izgleda baš teška kiksara, i to ne samo kod ovog meča, bilo je i pre, da ne spominjem jednu baš baš extra, pamet u glavu, poniznost vodi do uspeha, ponos i prevelike pričice vode kola nizbrdo, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cije grehe covek ispasta…???!!! .!. XXAAXXAA .!. Crveni klub me stalno podseca na besmisao zivljenja, laz, samo laz, devastiranje i aboliranje..na krajuuu…BUUUMMMMM

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter