7
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

LUIS IBANJEZ: Dinamo na Marakani ne bi semo da izađe na teren!

Objavljeno: 08.07.16 u 10:40

Levi bek Crvene zvezde Luis Ibanjez uveren je da Dinamo iz Zagreba ne bi smeo u Beogradu da izađe na teren u slučaju da se ova dva tima sretnu u Ligi šampiona.

Argentinac je dao zanimljiv intervju za Sportske novosti, koje je zanimalo kako Lučo gleda sada na Dinamo posle godinu dana provedenih u „ljutom rivalu“ iz „komšiluka“ Zvezdi. Ibanjez je istakao da bi voleo da se odigra prijateljski meč bez publike između dva tima, ali sa navijačima i u Evropi nikako.

MIHAILO RISTIĆ ZA HOTSPORT: Bez Grofa ne bi bilo to-to, a ni Grof bez nas…

– Voleo bih da igramo, ali prijateljsku utakmicu, bez ovih stvari sa strane, samo teren. Da vidimo gde smo, a mislim da smo sad tu negde. Mi smo se pojačali, još nam dolaze igrači. Ali, utakmicu u evropskom takmičenju, sa svim tim pritiskom, ne znam da li bih voleo. Maksimir bi bio pun, sigurno. A u Beogradu, Dinamo ne bi mogao da izađe nateren. Iza tunela su navijači, moralo bi na stotine specijalaca to da čuva. Da je samo fudbal u pitanju, nema probelema. Imali bismo tu prednost Marakane, a isto tako plus nam je i to što uglavnom igramo utakmice u istom sastavu, sličnih prvih 11. Dok Dinamo u svakoj utakmici menja ekipu, uvek drugi igrači – rekao je Ibanjez za Sportske novosti, a preneo MocartSport.

Kolege iz Hrvatske je zanimalo da li ljude u Srbiji zanima šta radi Dinamo i dobili su odgovor kom se nisu nadali, ali iskren.

– Pitaju oni mene tu i tamo šta je s Dinamom, pogotovo sad u kvalifikacijama, s kim igra, kako igra. Ali, više se prati šta radi Zdravko Mamić, nego Dinamo. On je tamo velika faca i mnogo puta su mi rekli da je nama barem on.

REZIME: Evo gde će svi srpski klubovi igrati u Evropi u naredne dve nedelje

Luis Ibanjez se na kraju osvrnuo i na sjajnu godinu provedenu u Beogradu i Zvezdi.

– Nisam očekivao da će biti tako dobro, bilo mi je stvarno super i uspešno, prošla je godina jako brzo. Jesam li veća zvezda nego u Dinamu? Drugačije je to. U Dinamu sam bio šest godina, menjalo se sve, bio sam prvo standardan pa nisam igrao, a onda opet jesam. U Zvezdi sam standardan, igram konstantno, osećam se bitnim, vole me kao da sam domaći. Ono kad 40.000 ljudi skandira tvoje ime, to mi je malo nedostajalo u Zagrebu. Ali, sve ima svoje, ugavnom, otkad sam u Evropi, samo jedne sezone u Mađarskoj nisam bio šampion. A to je veliki uspeh – istakao je Ibanjez za Sportske novosti.

0
0

7 Komentara

  1. Ti cirkusu od fudbalera isto misliš da su srbi ćetnici i genocidni narod. Kome je to šta uradjeno u srbiji pa da se plaši da izadje na teren ? Hrvati mogu da rade šta hoće i dobijusamo opomenu, mi zbo prekida albanaca budemo drastično kažnjeni.

    0
    0
    Odgovori
  2. TI si u timu NASE VERNE PRATILJE, A GDE JE LJUBAV U CELOJ PRICI, SAMO NOVAC IZ CRVENOG SRAMA VAS INTERESUJE, AAAA POLOVNJACI, SVE JE K’O NA TRACIIII-FABRICKOJJJJ…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter