0
Evropske lige

GUŽVA U NAPADU: Fiorentina primorana da prodaje

Objavljeno: 08.07.16 u 14:10

Fiorentina kuburi sa bodovima u Seriji A iz sezone u sezonu, ali sa postizanjem golova ne, a evo i zašto.

Viola iz sezone u sezonu najavljuje borbu za vrh tabele. Ona je tu do poslednjih deset kola, a onda pad. Razlog nije u efikasnosti, ona je odlična, ali odbrana ne radi dobar posao. U klubu se nadaju da tako neće biti sledeće sezone, pošto je uprava sa „Artemijo Frankija“ rešena da proda dva napadača i zaradi pare za defanzivce. To i nije težak posao ako se pogleda da Fiorentina ima pet veoma kvalitetnih napadača.

Naime, tu su Nikola Kalinić, Kuma Babakar, Đuzepe Rosi, Mario Gomez i Mauro Zarate. Od petorice dovoljno je ostaviti tri. Sada je pitanje koga prodati? Najverovatnije Marija Gomeza koji je imao sjajnu sezonu kao pozajmljeni igrač u Bešiktašu sa kojim je osvojio titulu. Turci se još nisu isprsili za Nemca, ali veliki evropski klubovi ga ciljaju. Tu bi Fiorentina mogla da inkasira više od 10 miliona evra. Sledeći na spisku je Đuzepe Rosi kog bi u svojim redovima volela da vidi Bolonja. Na kraju postoje ponude i za Nikolu Kalinića, mada je teško za očekivati da će se Viola odreći sjajnog Hrvata. Ipak, sigurno je da će ih na „Artemio Frankiju“ ostati samo trojica…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter