10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ POTVRDIO PISANJE HOTSPORTA: U Zvezdu stiže i moćna ‘četvorka’ (FOTO)

Objavljeno: 08.07.16 u 00:16

Novo-stari predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović potvrdio je danas pisanje HotSporta da bi Čarls Dženkins mogao da se vrati „kući“, ali otkrio je i imena još nekih pojačanja.

Pre svega Nebojša Čović je potvrdio da je Crvena zvezda zainteresovana da vrati Čarlsa Dženkinsa, a pored njega i da dovede na „petici“ Nikolu Milutinova i jednu moćnu „četvorku“.

DA LI SE VRAĆA LJUBIMAC DELIJA: Amerikanac napušta ‘grad mode’?

– Stručni štab radi na tome. Pomenuo sam neka imena za koja smo zainteresovani. Ima i drugih. NJih nisam pominjao pogotovo što mediji svakoga dana licitiraju sa pojačanjima. Kao što je poznato, ne volim da govorim o tim stvarima. Čak imam i kontra gard. Da kada nekoga izviču mediji, da baš to ne uradim. Ali, vodim računa da me neko ne uhvati na tome – rekao je Čović na Izbornoj skupštini, a preneo je Sportski žurnal.

Sad ostaje da se vidi hoćeli se želje predsednika Crvene zvezde ostvariti i koja su to moćna pojačanja koja je najavio, jer su Zvezdi prekopotrebna ako misli da ponovi uspeh iz prošle godine u Evroligi.

 

0
0

10 Komentara

  1. Niti je istorija pocela prosle godine niti 1970,ni 1998.Lepo pise osnovano 1945.Broje se sve titule od tog dana do danas po cemu se jasno vidi da je KKP institucija isto kao i FKCZ.Veciti derbi,jer vecito je ono sto nije prekinuto,postoji jos samo u fudbalu,gledajuci 5 najpopularnijih sportova.O tome zasto cuveni UPPR nije sproveden i u FKCZ citacemo za nekih 20-30 godina kad budu bezbedni oni koji su ga sproveli u KKCZ.

    0
    0
    Odgovori
  2. А ко ће платити оних 18 милиона евра дуга угашеног клуба или тачније речено прекртштеног ФМП-а, јер док се они разбацују буџетом ја морам да плаћам порез, на кућу коју сам сам градио, таксу за ТВ иако не гледам РТС – лажљиви и лоповски, плаћам друмарине иако ни пешке не може да се прође мојим сокаком—у овој држави лепо живе само лопови и мафијаши остало нису људи то је колатерална штета лопова и мафијаша

    0
    0
    Odgovori
    • Niko, te pare su isplacene na racun novoosnovanog kluba FMP2 umesto na ime poreza. Drzava poklonila Zvezdi koja se ghasi 18 mil a da plate porez kako bi bili u mogucnosti da odmrznu klub a oni te pare prebaca na ime novog kluba. SAMO BAHATO- SAMO NAPREDNO.
      Sta reci isto je u FK, potrosili pare za narednih 5 god od drzavnog sponzora Gasprom (Vucic prizano da je to drzava dala) , umesto da plate dugovanja, struja , porez, zaposleni, igraci,… oni placaju 10 mil da bi se brukalo po Evropi dok jos ljudi ni na odmore nisu otisli. I sad opet SAMO BAHAT- SAMNO NAPREDNO . DUG PREMA IGRACIMA MORA DA SE PLATI, VERED VAM JE JEDAN OD MNOGIH STRANACA KOJI JE UZEO DO DINARA SVE. SAMO GOMILAJTE, STVO VISE STRANACA, STO VECE PLATE, PUCA TIKVA SAMO TAKO. MADA NAVIJACIMA LIMENKI JE VEC PUKLA TIKVA, KAO I NJIHOVIM BLIZNJIM.

      0
      0
      Odgovori
  3. Kojih 70 godina, o čemu ti dečko pričaš? Nije vas bre bilo nigdje do pred raspad Jugoslavije, imali ste 2 ili 3 titule, dok je Zvezda imala 13-14, onda ste postali državni projekat, bahatili se, otimali prvenstva, igrače, e kad je prestalo sve to, sad vam je neko drugi kriv.

    0
    0
    Odgovori
  4. „Pionir“ koji je imao srece da bude u KKP, ponovo „gradi kulu od karata“, nosi tudje-pune kofere i gleda kako da pobegne iz ove „neocekivane i iznudjene price“…Bolje da je bio na hlebu i vodi nekoliko GODINA, nego sto je u crvenom laznom kk-„lavirintu bez IZLAZA“…Za malo „neznosti“ na SVE CE PRISTATIIII .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Даааа… Седамдесет година комплекса, седамдесет година бруке и срамоте. То је „ваша“ самозвана такозвана „инстируција“. У с’е и у своје распало кљусе, комплексашу.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter