3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLIČAN POSAO: Partizan dobija pola miliona evra za igrača koji nije u prvom planu

Objavljeno: 07.07.16 u 17:32

Verovatno čelnici crno-belih zadovoljno trljaju ruke zbog ovakve ponude i zarade koja im se smeši.

Pre godinu dana u Partizan je stigao iz Novog Pazara kao velika nada koja bi zacementirala vezni red Partizana za svega 50.000 evra.

Počeo je veoma dobro, dao gol protiv Steaue koji je pokrenuo crno-bele ka preokretu i kasnije uspešnoj jeseni u Evropi, ali je dolaskom Ivana Tomića, mladi Marko Jevtović ispao iz prvog plana.

On će izgleda biti prvi fudbaler koji će voog leta napustiti Humsku, s obzirom da je Partizanu stigla ponuda za njega od ruskog tima UFA u vrednosti od 500.000 evra, prenosi ‘Sport’.

Ivan Tomić doveo je nekoliko igrača na poziciji centralnog i zadnjeg veznog, pa je Marka Jevtovića isprobavao na mestu štopera. Kako je tu stigao Bojan Ostojić pre par dana, postalo je jasno da za Jevtovića nema više mesta u crno-belom timu.

Kada se na to još doda i njegova povreda vilice koju je zaradio u superligaškom duelu protiv Spartaka iz Subotice, kao i još jedan hirurški zahvat zbog toga kroz mesec dana, sve ukazuje na to da će crno-beli prihvatiti ovu ponudu i prodati ga za deset puta veći novac od onog koji su za njega dali pre godinu dana.

0
0

3 Komentara

  1. Gesis po zvanicno ceni specijalizovanog sajta transfermarket Jevtovic vredi 800 hiljada evra tako da sigurno da partizan nemoze dobiti vise jer niko nije lud da da vise nego sto je igrac procenjen jedino ako se radi o vaserijsko talentu a Jevtovic to svakako nije.Kod Tomica on nema mesta bolje da ode da se ja pitam igrao bih prvih 11 ali se naravno nepitam jer je decko fenomenalan igrac visok,dobar u duelu,odlican prekid,sut,skok,ali partizan voli vise svoje patuljke od metar i zilet staces to ti je zivot.

    0
    0
    Odgovori
  2. Onaj ko je ovo napisao pojma nema o fudbalu. Prvo, Jevtovic je igrac koji vredi najmanje milion i po evra i smesno je pricati o dobroj ponudi. Drugo, prosle godine je klub odbio 1,5 mil E od Rubina,pa uopste cudi ova prica. Vrlo je moguce da UFA nudi za pozajmicu pola miliona, sto bi bilo ok.
    Ako se ipak radi o ponudi koju ova vest donosi, klub bi ev. mogao prihvatiti ali uz uslov da. Partizan zadrzi 30 posto prava na igrca do sledeceg transfera,uz zastitnu klauzulu da taj procenat ne moze iznositi manje od milion E.

    0
    0
    Odgovori
    • recimo da odkako je dosao u partizan taj covek nije nista pokazao, i cena koja stoji na transfermarketu neznaci da je to verodostojno, po meni dobili smo i vise nego sto vredi …………… samo nek smo se mi njega resili, covek nezna zaustaviti protivnika a da nedobije zuti karton, a igra na poziciji zadnjeg veznog sto je najjace u ovoj prici …………. odlican posao, racunajuci da je greska bila u startu pri njegovom dovodjenju

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter