2
Evrokup

FOTO: STARSPORT

MOGLO JE I BOLJE: Partizan dobio ozbiljne rivale u Evrokupu! (FOTO)

Objavljeno: 07.07.16 u 14:00

Posle godinu dana pauze, Partizan će ponovo učestvovati u Evrokupu, a danas je dobio i svoje rivale. Smešten je u grupu B, koja neće biti nimalo laka.

Košarkaški klub Partizan dobio je žrebom u Barseloni rivale sa kojima će učestvovati u grupnoj fazi Evrokupa ove sezone. Tačnije ‘7 Days Evrokupa’, kako se sponzorski zove, predstavljeno je pred žreb.

Partizanovi rivali su Himki Moskva, Alba Berlin, Bilbao Basket, Lijetuvos Ritas i Kantu.

Screenshot_2

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Grupa A: Nižnji Novgorod, Gran Kanarija, Cedevita, Stelmet, AEK

Grupa B: Himki, Alba, Bilbao, Lijetuvos Ritas, Kantu, Partizan

Grupa C: Unikaha, Bajern Minhen, Mursija, Dinamo Sasari, Zenit, Budućnost

Grupa D: Lokomotiva Kubanj, Valensija, Olimpija, Hapoel Jerusalim, Ulm, Trento[/stextbox]

Najzvučnije ime svakako će biti Himki koji će predvođen NBA igračem Aleksejem Švedom i MVP-jem fajnal-fora Evrolige pre dve godine Tajrisom Rajsom. Podsetimo, Himki je prethodne sezone već igrao u Pioniru i to protiv Crvene zvezde u okviru Evrolige.

Takođe, zanimljiv će biti povratak bivšeg kapitena crno-belih Dragana Milosavljevića u Beograd, ali ovog puta u dresu Albe iz Berlina.

Bilbao i Lijetuvos Ritas su poznati kao timovi jaki na domaćem terenu, sa uvek neugodnim šuterskim rosterima, dok je i Kantu bio učesnik Evrolige prethodnih sezona.

0
0

2 Komentara

  1. Bice plasman kao sto je raspored po sesirima,sto je ujedno i odraz kvaliteta.Prvi ce biti iz prvog sesira a poslednji iz 6.sesira.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter