2
Evropske lige

NOVA MAGIJA MAMIĆA: Dinamo će zaraditi oko 12 miliona evra?

Objavljeno: 06.07.16 u 08:51

Zdravko Mamić bi ponovo mogao da aktivira ‘transfer bombu’ vrednu 12 miliona evra koja će prodrmati Balkan.

Čovek je mag za veliki posao. Posle Modrića, Kranjčara, Lovrena i drugih, Dinamo bi ponovo mogao da zaradi više od deset miliona evra. Naime, kako prenose italijanski mediji Napoli želi da od „modrih“ kupi novog Luku Modrića. Reč je o mladom Marku Rogu koji je odlično odigrao protiv Španije na Evropskom prvenstvu. Napoliju je potreban kreativan vezista, a takvog igrača vidi u detetu Dinama, pri tom bi dobio biser za budućnost.

NASTAVAK “RATA” U HRVATSKOJ: “Ne damo Hajduk” opleo po Mamiću i Šukeru (VIDEO)

Cena Roga je između 10 i 12 miliona evra što će biti cifra koja će ponovo „prodrmati“ Balkan. I nije samo Rog na meti Italijana, tu je i mladi Marko Pjaca. Krilni napadač je takođe na skeneru Napolija, ali Juventusa i Milana. I njegova cena se kreće preko deset miliona evra. Tako bi Dinamo ovog leta samo od prodaje igrača mogao da zaradi kao da je stigao do polufinala Lige šampiona.

0
0

2 Komentara

  1. Pa i hoće zaradit 35 m jer će pjacu utopit za preko 20 m i ćorića za 15 m samo ja kao veliki dinamovac bi volio da svi ostanu jer ljudi neznaju dovest dobra stranca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter