0
Košarka

NBA LUDILO SE NASTAVLJA: Rej Alen se vraća iz penzije, sa Durentom u Voriorsima pravi ‘drim-tim’ (FOTO)

Objavljeno: 06.07.16 u 16:51

Posle ozvaničenja prelaska Kevina Durenta iz Oklahome u Golden Stejt, put Ouklenda bi mogao da krene i čuveni ‘Rej-Rej’.

Ukoliko se najave obistine, Golden Stejt će sledeće sezone imati ekipu kakva odavno nije igrala na NBA parketima. Posle Kevina Durenta, Zaze Pačulije i Dejvida Vesta, još jedan legendarni košarkaš mogao bi da potpiše ugovor za ‘ratnike’.

U pitanju je šampionski šuter Rej Alen koji bi razmotrio mogućnost da se vrati u profesionalnu košarku ukoliko ga želi Golden Stejt.

Takođe, novinar Kris Brusard je objavio da bi ukoliko propadnu pregovori sa Voriorsima, 41-godišni Alen mogao zaigra za Klivlend, San Antonio i Los Anđeles Kliperse, opet naravno, ukoliko su ovi timovi zainteresovani za njegove usluge.

Sve je za sada u nivou razmatranja ponuda, ali ukoliko bi se to ostvarilo, to bi bila nova ‘bomba’ u sveopštem ludilo koje ovih dana zahvata najjaču ligu na svetu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter