0
Košarka

GOLDEN STEJT NE STAJE: Posle Durenta i legenda stiže u San Francisko?

Objavljeno: 06.07.16 u 11:05

Golden Stejt ne prestaje da jača tim za narednu sezonu, te je odlučio da u svoje redove dovede i legendarnog šutera kome je 41 godina.

Posle Zaze Pačulje i Dejvida Vesta u San Francisko je stigla zvezda u vidu Kevina Durenta. Taman kada su svi pomislili da je tu kraj iznenađenjima koja stižu iz San Franciska, dogodila se nova „bomba“.

DA LI JE OVO KRAJ NADE ZA BOBIJA: San Antonio dobija novog centra?

„Ratnici“ su odlučili da iz penzije aktiviraju legendarnog NBA trojkaša Reja Alena. On ima 40 godina, nije igrao poslednje dve, ali kako se navodi nije prestao da održava formu. Golden Stejt mu je navodno ponudio 1,5 miliona dolara za sezonu.

NBA: Djurent ide u Golden Stejt

Rej Alen je u karijeri postigao 2.973 trojke, a iza njega su po učinku Redži Miler i Džejson Teri. Rej Alen je dva puta osvajao šampionski prsten. Sa Bostonm 2008. i sa Majamijem 2013. Deset puta u karijeri igrao na Ol-staru, a ima i zlatnu olimpijsku medalju iz Sidneja 2000. Pored pomenutih timova igrao je još za Milvoki Bakse i Sijetl Supersonikse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter