4
Domaći fudbal

DELIJE, SPREMITE SE: Četvrtak je dan za promociju novog pojačanja!

Objavljeno: 06.07.16 u 17:07

Pravo iz Rima – sutra stiže novo pojačanje Crvene zvezde!

Iako se sam fudbaler javio i poručio da je sve završeno i da u Zvezdu dolazi zbog novca, kao i što su potvrdili direktori Crvene zvezde, navijači Crvene zvezde ostaće nepoverljivi sve dok Pablo Muče konačno ne dođe u Beograd i sa crveno-belim obeležjem potpiše ugovor sa srpskim šampionom.

A to će uraditi sutra, po dolasku u Beograd preko Rima, kada će nakon prolaska kroz rutinske medicinske preglede konačno staviti paraf na ugovor sa Crvenom zvezdom, piše ‘Mondo’.

ZBOG PROBLEMA KOJI SE ODRAŽAVA NA TIM: Fibelova kristalno jasna poruka Hugu Vijeiri!

Fudbaler koji ima pet nastupa za reprezentaciju Argentine dolazi u Zvezdu kao ‘šlag na torti’ i verovatno najveće pojačanje ovog leta, posle brojnih stranaca koji su ovog prelaznog roka potpisali ugovore.

PabloMouche

Istina, Muče će doći kao pozajmljeni igrač Palmeirasa i to na jednu godinu, a isto tako je prethodnih godinu dana proveo u argentinskom Lanusu, sa kojim je osvojio šampionsku titulu.

PORAZ KOJI NE BOLI: Evrogol Lukovića, kiksevi odbrane, pokušaj Kange i driblinzi Kataija (VIDEO)

0
0

4 Komentara

  1. posle ovakvih vest … a u protekle 4 godine ih je bilo koliko hoces … narode Srbije, spremise za nova ponizenja i pljacke … racun ce ti vlast istaviti , preko cene i kvaliteta robe i usluga …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter